• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Aliağa’da Öğrencilere TEM Ekibinden Eğitim

Aliağa’da Öğrencilere TEM Ekibinden Eğitim
İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Ekipleri lise öğrencilerinin suça bulaşmalarını engellemek adına, mutlu olmalarından doğru...

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Ekipleri lise öğrencilerinin suça bulaşmalarını engellemek adına, mutlu olmalarından doğru arkadaş seçimin kadar pek çok konuda bilgilendirdi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri kapsamında geliştirilen "Mutlu Bakış Projesi" Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği desteğiyle liseli gençlere interaktif bir sunumla anlatıldı.

Haydar Aliyev Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde gerçekleşen, öğrenciler ve öğretmenlerin katıldığı konferansta gençler bilgilenme, olayları değerlendirme, yaklaşım, bakış açıları, kararlılık gibi konularda örneklemelerle proje konusunda eğlenceli dakikalar da yaşadılar.

Çocukların suça bulaşmalarını engellemek ve onların hayatta mutlu olmalarını sağlamalarının hedeflendiği projede, içinde "terör" kelimesi geçmeden eğitici bilgiler verildi.

KURBAĞA HİKAYESİ ÖRNEK GÖSTERİLDİ

Gençlerin birbirlerine ön yargıyla yaklaşmamalarını isteyen uzman ekipler, kurbağa hikayesini anlatarak, öğrencileri arkadaş seçiminde dikkat etmeleri konusunda uyardı.

Başarı hikâyelerini ve başarının yollarını da anlatan ekipler, öğrenciler arasında test uygulaması yaparak, onların bir konuyu nasıl bir dikkatle dinlediğini test ederek bilgilendirdiler. Bilginin doğru bir şekilde elde edilmesi gerektiğini, yanlış bilginin nereye sürükleyeceğini anlayan öğrenciler, hayata daha pozitif bakmayı, dostluk ve arkadaşlığın önemini daha iyi anladıklarını ifade etti.

Öğrencilere eğitimlerini stand up şov formatında da veren İzmir Emniyet Müdürlüğü TEM şubede görevli ekipler, öğrencilerin dikkatlerini de sürekli üzerlerinde tuttu.

Program sonunda açıklama yapan ekipler, "Mutlu Bakış Projesi" sunumunu İzmir ve ilçelerindeki liselerde yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Aliağa’da Öğrencilere TEM Ekibinden Eğitim

Aliağa’da Öğrencilere TEM Ekibinden Eğitim

Aliağa’da Öğrencilere TEM Ekibinden Eğitim

Aliağa’da Öğrencilere TEM Ekibinden Eğitim

Aliağa’da Öğrencilere TEM Ekibinden Eğitim

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim