• BIST 9050
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Aliağa’da Öğrenciler 23 Nisan İçin Koştu

Aliağa’da Öğrenciler 23 Nisan İçin Koştu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, İzmir Aliağa ilçesindeki ortaokuldan öğrencilerin yarıştığı "23 Nisan Koşusu" sahil bandındaki...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, İzmir Aliağa ilçesindeki ortaokuldan öğrencilerin yarıştığı "23 Nisan Koşusu" sahil bandındaki güzergahta yapıldı.

Aliağa ilçesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Aliağa ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte düzenlediği 23 Nisan Koşusu'na bu yıl 7 ortaokuldan 70 öğrenci katıldı. Düzenlenen koşuda, birinci olabilmek için ter döken öğrencilerden Kübra Çamkuşu, Mehmet Can Çoramık, Mehmet Temurtaş ve Yakup Sarı yarış sırasında düşerek hafif yaralandı. Kol ve bacaklarında sıyrıklar ile kas zedelenmesi meydana gelen öğrencilere ilk müdahaleyi 112 Acil ekipleri yaptı. Yarışma, oldukça çekişmeli anlara sahne oldu. Nefes kesen müsabakada, Yıldız Erkekler bin 200 metrede Şehit Çavuş Bülent Kula Ortaokulu'ndan Ali Durmaz birinci, Şakran Ortaokulu'ndan Berkant Ben ikinci, Petro Kimya Ortaolun'ndan Oğuzhan Candan üçüncü, Petro Kimya Ortaolun'ndan Eren Türkmen oldu. Yıldız Kızlar bin metrede ise Şehit Kemal Ortaokulu'ndan Esra Yılmaz birinci, Şehit Kemal Ortaokulu'ndan Sıla Bilge ikinci, Şakran Ortaokulu'ndan Hatice Beyza Demir üçüncü, Şakran Ortaokulu'ndan Derin Su Keskin dördüncü oldu.

ALİAĞA İLÇESİNDE 23 NİSAN HAZIRLIKLARI

Öte yandan Aliağa ilçesinde, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 96. yılına özel programlar hazırlandı. Aliağa Belediyesi tarafından tertiplenen ve üç gün boyunca sürecek olan etkinlikler, 22 Nisan 2016 Cuma günü açılış korteji ile başlayacak. Kutlamalara Aliağa'nın kardeş şehirleri olan Makedonya'nın Radoviç ve Bosna Hersek'in Kakanj şehirlerinden toplam 60 öğrenci katılacak.

Aliağa’da Öğrenciler 23 Nisan İçin Koştu

Aliağa’da Öğrenciler 23 Nisan İçin Koştu

Aliağa’da Öğrenciler 23 Nisan İçin Koştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim