• BIST 9121.68
  • Altın 2324.222
  • Dolar 32.3597
  • Euro 34.9217
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Aliağa Fk Şampiyonluk İçin Sahaya Çıkıyor

Aliağa Fk Şampiyonluk İçin Sahaya Çıkıyor
İzmir Süper Amatör Ligi A grubunda mücadele eden Aliağa FK, ligin son haftasında karşılaşacağı Reo Atilla Spor'u mağlup ederse şampiyonluğunu ilan...

İzmir Süper Amatör Ligi A grubunda mücadele eden Aliağa FK, ligin son haftasında karşılaşacağı Reo Atilla Spor'u mağlup ederse şampiyonluğunu ilan edecek.

İzmir Süper Amatör Ligi A grubunda mücadele eden ve lider olan Aliağa FK, şampiyonluk için sahaya çıkıyor. 52 puana sahip Aliağa, ligin son haftasında Reo Atilla Spor ile 13 Mart Pazar günü saat 15.00'te Aliağa Şehir Stadında karşı karşıya gelecek. Galibiyet halinde şampiyonluk turu atacak olan Aliağa, kritik maçın hazırlıklarını ise Değirmendere Spor Tesisleri'nde teknik sorumlu Serkan Şentürk yönetiminde sürdürüyor. Maça konsantre olan oyuncularsa adeta galibiyete kilitlendi.

Takım olarak sezon başından itibaren şampiyonluğa inandıklarını ifade eden Aliağa FK Teknik Sorumlusu Serkan Şentürk, "Hak ettiğimiz şampiyonluğu Pazar günü alacağımız galibiyet ile tescillemek istiyoruz. Genç ve başarıya aç bir takımız. Oyuncularım da şampiyonluğu çok istiyor. Her maça olduğu gibi bu maça da çok iyi bir şekilde hazırlanarak çıkacağız. Tüm hazırlıklarımızı buna göre yaptık. İyi konsantre olup, seyircimizin de desteği ile şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz. Rakibimiz Reo Atilla Spor ligin düşmüş takımlarından biri olsa da rakibimizi ciddiye alıyoruz. Maç oynanmadan kazanılmıyor. İyi bir oyunla, güzel bir galibiyetle şampiyonluğu burada seyircimizle birlikte kutlamak istiyoruz" dedi.

Maç öncesinde taraftara da çağrıda bulunan Şentürk, "Takım olarak bütün Aliağa'yı arkamızda görmek istiyoruz. Bu takım onların. Aliağa'yı hak ettiği yerlere taşımak istiyoruz. Özellikle de profesyonel liglerde mücadele etmeyi çok istiyoruz. Bunları da Aliağa taraftarının desteği ile gerçekleştirmek istiyoruz" diye konuştu.

Aliağa, şampiyonluğunu ilan ettiği taktirde 2016-2017 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele edecek.

Aliağa Fk Şampiyonluk İçin Sahaya Çıkıyor

Aliağa Fk Şampiyonluk İçin Sahaya Çıkıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim