• BIST 9782.46
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Ali Ravcı: "Yepyeni Bir Yeni Malatyaspor İzlettireceğiz"

Ali Ravcı: "Yepyeni Bir Yeni Malatyaspor İzlettireceğiz"
PTT 1.Lig takımı Yeni Malatyaspor'da Boluspor maçı hazırlıkları başladı.

PTT 1.Lig takımı Yeni Malatyaspor'da Boluspor maçı hazırlıkları başladı. Teknik Direktör İrfan Buz'un yer almadığı antrenmanın öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulunan Kulüp Sportif Direktörü Ali Ravcı, ligin ikinci yarısında yepyeni bir Yeni Malatyaspor izleteceklerini söyledi.

Ravcı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) antrenman sahasında yaptığı açıklamada, "Özellikle bu hafta skor olarak olmasa da oyun anlamında takımımızdan memnunuz. Bundan dolayı da oyuncularımızı kutluyoruz. Futbolcular böyle mücadele ettikleri sürece, bizi yenebilecek bir takım yoktur. Çünkü kaybettiğimiz maçlarda bireysel hatalardan mağlup olduk. Artık bu hatalarımıza da yapmıyoruz. Eksikliklerimizi yavaş yavaş giderdik. Takımın her hafta yükselen bir form grafiği var. Benim görüşüm Samsunspor maçıyla bu tavan yaptı. Bütün maçları değerlendirirsek eğer Samsunspor maçında ikinci yarıda takımın gösterdiği performans büyük beğeni topladı. Özellikle takımımız ikinci yarıda rakibi karşısında mücadele, istek, arzu ve pozisyon arayışı bizi mutlu etti. Maçın son dakikasına kadar oyuncularımız gol bulmak için çaba sarf etmesi takdire şayandı. İyi bir müsabaka oldu. Sadece gol eksikti. Samsunspor takımı gerçekten çok kaliteli bir takım. Son haftalarda bir düşüş gösteriyorlardı ama onlarda biran önce toparlanmak istiyorlardı" dedi.

"YEPYENİ BİR YENİ MALATYASPOR İZLETTİRECEĞİZ"

Ravcı, Samsunspor maçında takımı destekleyen taraftara teşekkür ederek, "Taraftarımıza her maç olduğu gibi bu maçta da teşekkür ediyorum. Büyük Malatya taraftarına yakışanı yaptılar. Doksan dakika takımlarını desteklediler. Maçın sonuna kadar ateşleyici güç oldular. Büyük Malatya taraftarına yakışan bu görüntüyü maçlarda ortaya koydukları için teşekkür ediyorum. İnşallah Boluspor maçıyla da ligi istediğimiz yerde bitireceğiz. Onları da mutlu edeceğiz. Ligin ilk yarısına giriyoruz. İlk yarıyı Boluspor maçıyla kapatacağız. İkinci yarıda takıma yapılacak takviyeler ile daha güzel yerlere geleceğiz. İkinci yarıda taraftarlarımıza yepyeni bir Yeni Malatyaspor izlettireceğiz" diye konuştu.

"DEVRE ARASI TAKIMA MUTLAKA TAKVİYELER OLACAK"

Kulüp Sportif Direktörü Ali Ravcı son olarak ara transfer çalışmalarıyla ilgili konuştu. Ravcı, şunları söyledi:

"Transfer çalışmalarımızı sürüyor. Teknik direktörümüz ile sürekli istişare içindeyiz. Devre arası takıma mutlaka takviyeler olacak. Özellikle devre arası transferler zordur. İhtiyacımız olan bölgelere mutlaka transfer yapılacak. Ben transferden önce takımda her oyuncunun mutlaka alternatifi olmasını gerektiğini düşünüyorum. Bizim için rekabet önemlidir. Rekabet beraberinde başarıyı da getirir."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim