• BIST 9645.02
  • Altın 2418.721
  • Dolar 32.554
  • Euro 34.802
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 23 °C

Ali Ravcı: "Önemli Bir Sürece Girdik"

Ali Ravcı: "Önemli Bir Sürece Girdik"
Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, "Önemli bir sürece girdik. Çünkü son oynadığımız Denizli maçında hem iyi oynamadık, hem de iyi...

Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, "Önemli bir sürece girdik. Çünkü son oynadığımız Denizli maçında hem iyi oynamadık, hem de iyi bir sonuç almadık" dedi.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, geçtiğimiz hafta sonu yaşanan Malatya- Elazığ taraftar buluşmasının her iki kent ve futbol adına güzel bir gelişme olduğunu söyledi.

Rekabetin sadece sahada kalması gerektiğini vurgulayan Ravcı, "İki ilin taraftar gruplarının buluşması güzel bir olay. Biz hep söylüyoruz. Rekabet sahada olmalı. Elazığ'da çok güzel dostlarımız var. Futbol sadece sahadaki rekabetle kalırsa güzel olur. Hafta sonu yaşanan güzel gelişmeler de ilerisi adına umut verici. Özellikle taraftarlarımızın bu konuda duyarlı davranması, keza Elazığsporlu taraftarların duyarlı davranması güzel bir gelişme" diye konuştu.

"ANTRENMAN SAHALARINA KAVUŞTUĞUMUZ İÇİN MUTLUYUZ"

Nurettin Soykan Tesisleri zemininin iyileştirilerek tekrar takımın kullanımına sunulması ile ilgili de açıklamalarda bulunanan Ravcı, "Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır, bugüne kadar maddi, manevi her türlü desteğini bize verdi. Bu destek halende devam ediyor. İdman sahalarına kavuşmamızda başkanımızın da çok desteği oldu. Antrenman sahalarına kavuştuğumuz için mutluyuz. Çünkü tesisleşme bir kulübün her şeyidir, vazgeçilmezidir. Tesisiniz, antrenman sahalarınız olmadan bir kulüp ayakta duramaz" ifadelerini kullandı.

"MİLLİ TAKIM ARASINI İYİ DEĞERLENDİRDİK"

Milli takım arasını iyi değerlendirdiklerini ve Balıkesir maçına 3 puan parolasıyla hazırlandıklarını söyleyen Ravcı, "Milli takım arasını iyi değerlendirdik. Önümüzde bulunan Balıkesir maçını sahamızda oynayacağız. Önemli bir sürece girdik. Çünkü son oynadığımız Denizli maçında hem iyi oynamadık, hem de iyi bir sonuç almadık. Taraftarımızı da bu anlamda üzdük. İçeride oynayacağımız maçta yine her zaman olduğu gibi taraftarımızın büyük desteğini alacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim