• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 17 °C

Ali Ravcı: “Daha çok yolumuz var”

Ali Ravcı: “Daha çok yolumuz var”
Pazar günü sahasında Balıkesirspor ile karşılaşacak Yeni Malatyaspor'da bu maçın hazırlıkları sürerken, Sportif Direktör Ali Ravcı, "Dünyada hiçbir...

Pazar günü sahasında Balıkesirspor ile karşılaşacak Yeni Malatyaspor'da bu maçın hazırlıkları sürerken, Sportif Direktör Ali Ravcı, "Dünyada hiçbir takım yok ki ligde sürekli bütün maçlarını kazansın. Önümüzde bir Balıkesirspor maçı var. İnşallah alacağımız galibiyetle bu yenilgiyi unutturacağız" dedi.

Nurettin Soykan Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, daha çok yollarının olduğunu, önemli olanının hedefledikleri yere varmak olduğunu söyledi.

"Bu mağlubiyetle hatalarımızı görmüş olduk"

Altınordu mağlubiyetine çok üzüldüklerini kaydeden Ravcı, "Geçen hafta ummadığımız bir mağlubiyet aldık. Bundan dolayı da son derece üzgünüz. Ama bu üzüntümüzü İzmir Atatürk Stadı'nda soyunma odasında bıraktık. Çünkü maçlar devam ediyor. Önümüzde önemli bir Balıkesir maçı var. Dediğim gibi ummadığımız bir mağlubiyetti. En azından bu mağlubiyetle hatalarımızı görmüş olduk. Gönül isterdi ki en kötü 1 puanla dönelim ve istikrarımızı devam ettirelim" dedi.

"Oynayacağımız daha çok hafta var"

Ravcı, ligin uzun bir maraton olduğunu da belirterek, "Bu lig uzun bir maraton. Daha sonraki haftalarda belki yine mağlubiyetler olacak, beraberlikler olacak. Dünyada hiçbir takım yok ki, ligde sürekli bütün maçlarını kazansın. Bu maçtan dolayı son derece üzüntülüyüz. Ama dediğim gibi önümüzde bir Balıkesirspor maçı var. Şimdi bütün çalışmalarımızla bu maça hazırlanıyoruz. İnşallah bu hafta Balıkesir karşısında en azından bu mağlubiyeti unuttururuz ve taraftarımızı mutlu ederiz. Daha çok yolumuz var. Oynayacağımız daha çok hafta var. Önemli olan hedeflediğiniz yere varmak sezon sonunda. İnşallah bunu da başaracağız. Çünkü her şeyden önce elimizdeki oyuncu grubuna bireysel anlamda baktığınızda çok iyi bir takımımız var. Biz onlara inanıyor ve güveniyoruz. Onlar da hem futbolcu kişilikleriyle, hem de karakterleriyle bu hafta gereğini yapacaklardır. Sıkı bir şekilde Balıkesir maçına hazırlanıyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle de inşallah bu hafta 3 puanla ayrılıp, yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim