• BIST 9524.59
  • Altın 2506.267
  • Dolar 32.5562
  • Euro 34.2586
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yeni Logosu İle Görücüye Cıktı

Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yeni Logosu İle Görücüye Cıktı
Türkiye'de karayolu yolcu taşımacılığının lider firmalarından biri olan Ulusoy, Trabzon'da Ali Osman Ulusoy ismiyle yeniden yapılandı.

Türkiye'de karayolu yolcu taşımacılığının lider firmalarından biri olan Ulusoy, Trabzon'da Ali Osman Ulusoy ismiyle yeniden yapılandı.

Bir otelde yapılan lansman toplantısına Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy, Ulutur Müdürü Ufuk Dereli, Hassoy Genel Müdürü Ahmet Tuna, Ali Osman Ulusoy Firması Genel Müdürü Murat Seymen, Otobüs Muhasebe Müdürü Recep Birinci, Otobüs Satış Müdürü Selim Saral ve Otobüs İşletmesi Bölge Müdürü Volkan Ramoğlu ile Trabzon'daki çeşitli basın kuruluşlarından temsilciler katıldı.

Lansman toplantısının açılışı konuşmasını yapan Hülya Ulusoy, "Ulusoy markası adı altında aile şirketi olarak sürdürdüğümüz otobüs işletmeciliğine merkez Karadeniz olmak üzere Ali Osman Ulusoy Markası altında yeni bir logo, yeni bir tasarım, hizmet anlayışı ile devam edeceğiz" dedi.

Özellikle babası Trabzonlu merhum iş adamı Ali Osman Ulusoy'u andığı konuşmasında duygulanan Hülya Ulusoy, "Yılların köklü markası olmak adına bizlere bu gururu yaşatan, kazanımları cesaretime ve yaşamıma borçluyum diyen sevgili rahmetli babam Ali Osman Ulusoy'un payı çok büyüktür. Rahmetli Ali Osman Ulusoy'un temellerini attığı varlığını bugünlere güçlü ulaştırdığı şirketler grubunu bir üst segmente taşımayarak, ölümsüzleştirmek istedik. Bu amaçla logomuzda kullanmaya karar verdiğimiz sonsuzluk işaretini siz değerli misafirlerimizle paylaşmak istedik. Ulusoy markası adı altında aile şirketi olarak sürdürdüğümüz otobüs işletmeciliğine merkez Karadeniz olmak üzere Ali Osman Ulusoy Markası altında yeni bir logo, yeni bir tasarım, hizmet anlayışı ile devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

"İKİ HAVAALANI ARASINDA MÜCADELE ETMEK ZOR"

Karayolları taşımacılığının en zor günlerini yaşadığına dikkat çeken Hülya Ulusoy, "Karayolu taşımacılığı en zor günlerini yaşıyor ama yaşıyor. Babacığım yaşarken bunun çok zor olduğunu kabul ediyordu. Asla bitmeyeceğini düşünüyordu. Ama hiçbir zaman para kazanacak sektör olduğunu düşünmüyordu. Doğru düşünüyordu ama bir hastalık var ya bulaştı mı çıkmaz. Bağımlılık kazandırıyor. Biz Ulusoy olarak taşımacılıkla başlamışız. İsmimizi onunla kazandık. Ben onu yaşatmak istedim. Günde 30 tane uçağın indiği şehir, 100 km ötede bir havaalanı, 200 km ötede bir havaalanı bunla mücadele etmek çok zor. Uçağa hepimiz biniyoruz. Hiçbir şey beklemiyoruz. Saatlerce rötar yapıyor. Bir su istiyorsunuz her şey parayla. Bizim otobüsümüzde yolda giderken bir kanal çıkmazsa kıyamet kopuyor. Biz hizmetten sınır tanımıyoruz. Ali Osman Ulusoy çok beyefendiydi. Hizmet etmekten çok keyif aldı. Trabzon'a Karadeniz'e hizmet etmekten keyif aldı. Bende onun kızı olarak bu işi götürmek istiyorum" diye konuştu.

Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yeni Logosu İle Görücüye Cıktı

Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yeni Logosu İle Görücüye Cıktı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim