• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Ali Korkut: "Güneydoğu’da Sergilenen Oyunları Biliyoruz"

Ali Korkut: "Güneydoğu’da Sergilenen Oyunları Biliyoruz"
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, 2016 yılının ilk Meclis toplantısında Güneydoğu'da yaşanan terör hadiseleriyle ilgili açıklama yaptı.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, 2016 yılının ilk Meclis toplantısında Güneydoğu'da yaşanan terör hadiseleriyle ilgili açıklama yaptı. Ocak ayı toplantısını açarken konuşan Ali Korkut, "Kışkırtmalarla Ermeni çetelerinin yaptığı ihanetin benzeri bugün Güneydoğu'muzun bazı illerinde yinelenmektedir. Bölge halkının büyük bir duyarlılıkla bu hainlere fırsat vermeyeceğini biliyoruz. " dedi.

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, 2016 yılının ilk Belediye Meclisi toplantısının açılışında Güneydoğu Bölgesinde yaşananlarla ilgili açıklamada bulundu. Ali Korkut, 2016 yılının ülkemize ve dünyamıza huzur ve barış getirmesini temenni ettiğini belirterek "Bunlara çok ihtiyacımız var. Ülkemizde bölücü terör örgütünün amacına ulaşmayacak girişimleri, attığı fitne tohumları var. Bilinmedik hainlikleri yapıyorlar. Şuan Güneydoğu'da bir takım vatan hainleri tarafından ihlaller söz konusu. Devletimiz ham dolsun gücüyle kuvvetiyle kudretiyle gereken cevabı veriyor. Türkiye Cumhuriyetinin üniter yapısı bozulmadan bir bütünlük içinde, bu ihanetlerin son bulmasını temenni ediyorum.

Ermeni çetelerinin yaptığı ihanetlere benzer işler oluyor. Geçmişte Çanakkale'de omuz omuza savaştığımız insanlarımızın bu ihanetlere fırsat vermeyeceğine inanıyoruz. Devletimizin nifaka fırsat vermeden sonuç alacağına inancımız sonsuzdur" şeklinde konuştu.

Diğer yandan Bütçenin denetimi için her yıl olduğu gibi 5 kişilik Denetim Komisyonu üye seçimi yapıldı. Yapılan seçimde, Ak Parti Meclis Üyelerinden Nihal Barutçu, Lütfü İbişoğlu, Türker Özkara, Mahmut Kuzey, MHP'yi temsilen ise Yusuf Demircioğlu seçildiler.

Ali Korkut: "Güneydoğu’da Sergilenen Oyunları Biliyoruz"

Ali Korkut: "Güneydoğu’da Sergilenen Oyunları Biliyoruz"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim