• BIST 9524.59
  • Altın 2506.267
  • Dolar 32.5562
  • Euro 34.2586
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Ali Koç'tan Altınordu'ya ziyaret

Ali Koç'tan Altınordu'ya ziyaret
Fenerbahçe Kulübü eski yöneticisi ve 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç ile yönetim kurulu üyeleri Simla Türker Bayazıt, Ömer Uzun, Haşim Durusel,...

Fenerbahçe Kulübü eski yöneticisi ve 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç ile yönetim kurulu üyeleri Simla Türker Bayazıt, Ömer Uzun, Haşim Durusel, Ruşen Çetin, Nevzat Karakeben, Can Gebetaş ve M. Kemal Danabaş, İzmir'e gelerek Türk futboluna örnek özkaynak modeli yaratan Altınordu Kulübü'nü ziyaret etti.

Koç ve beraberindekiler, yaklaşık 6 saat süren ziyarete Torbalı'daki Altınordu Futbol Meslek Okulu'ndan (AFMO) başladı, daha sonra Selçuk-Efes Tesisleri ile yeni A Takım Yerleşkesi'ni de görüp, bizzat Başkan Seyit Mehmet Özkan'dan bilgiler aldı.

Altınordu Yönetim Kurulu Üyesi Barış Orhunbilge, teknik koordinatör Zafer Bilgetay, medya ilişkileri yöneticisi Ali Ergöçmez, sosyal etkinlikler yöneticisi Gizem Kaleli, AFMO Müdürü Savaş Serdar ve birim yöneticilerinin karşıladığı 1907 üyeleri, U17 ve U19 ekibi oyuncularıyla sohbet etti.

AFMO'yu karış karış inceleyen Koç ve beraberindekiler, bilgi işlem yöneticisi Uğur Atik'in Altınordu sunumunu dikkatli bir şekilde izleyerek kulübün yapılanması, özkaynak modeli, bütçe çalışmaları gibi konularla ilgili bol bol not aldılar. A Takım Yerleşkesi'nin görünüşüne hayran kaldığını belirten Koç, Selçuk Efes Tesisleri'ni de gezerek, 6 saatlik Altınordu maratonunu tamamladı.

Altınordu ile ilgili çok farklı kaynaklardan farklı bilgiler aldığını belirten Ali Koç, "Ancak yerinde görmek başka bir şey. Burada yapılanlar sadece Türkiye'ye değil, Avrupa'ya da örnek. İnşallah ihtiyacımız olan Türk gençleri burada yetişir ve sadece Altınordu'ya değil Türk futboluna da katkı sağlar. Çocuklar, personel, antrenörler, tesis düzeni, başkan Seyit Mehmet Özkan'ın enerjisi, cana yakınlığı, samimiyeti ve adanmışlığı gerçekten bizi farklı duygular içine soktu." dedi.

Koç sözlerini şöyle sürdürdü:

"Burası yüksek bir standarda sahip. İyi birey ve iyi vatandaş yetiştirilmesi için gösterilen çaba takdir edilmeli. Vatana ve millete fayda konusunda bir eksik varsa, bana göre o futbolcunun yeteneğinin de hiç bir faydası yok. Altınordu'nun sadece Türk futbolcularının yer alacağı bir ekiple Süper Lig'de, Avrupa'da mücadele etmek gibi uzun vadeli misyonu gerçekleştirmemesi için bir neden yok. İnşallah dostluğumuz gelişir ve Başkan Özkan ile Türk sporuna katkıda bulunuruz."

Fenerbahçe'nin ülkemizin en önemli sportif değerlerinden biri olduğunu vurgulayan Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan ise yaptığı açıklamada, "İyi düşünen, iyi eğitimli, elit bir derneğin yönetim kurulunu, ülkemizin değerli ismi Sayın Ali Koç'un başkanlığında konuk ediyor olmaktan çok mutluyuz. Bizim böyle manevi desteklere çok ihtiyacımız var. Biz sadece kulübün rengine değil, bu toprakların çocuklarına hizmet için varız. Ali Bey ile geçirdiğimiz yaklaşık 6 saat bizim de çok şey öğrenmemizi sağladı." ifadelerini kullandı.

"Bu güzel ilişkinin devamını diliyor ve birbirimize yapacağımız olumlu etkileşimden de ayrıca gurur duyduğumuzu belirtmek istiyoruz." diyen Özkan, başta Ali Koç olmak üzere 1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu'na teşekkür etti.

Başkan Özkan, günün anısına Ali Koç'a seramik Altınordu topu ve kendisi için özel yaptırılan karakalem portresini hediye etti. Koç ise 1907 Dernek Yönetimi adına Başkan Özkan'a Çanakkale Savaşları'na olan ilgisi nedeniyle 1915 Nolu "Asr-ı Fener" isimli Fenerbahçe tarihinin anlatıldığı çok özel bir yapıt verdi.

Cihan

Ali Koç'tan Altınordu'ya ziyaret

Ali Koç'tan Altınordu'ya ziyaret

Ali Koç'tan Altınordu'ya ziyaret

Ali Koç'tan Altınordu'ya ziyaret

Ali Koç'tan Altınordu'ya ziyaret

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim