• BIST 9059.9
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Ali Kaya İlkokulu'nda 'hizmet' sevinci

Ali Kaya İlkokulu'nda 'hizmet' sevinci
Eğitime ve eğitim kurumlarına verdiği destekle adından söz ettiren Karşıyaka Belediyesi, bu kez de Ali Kaya İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin yüzünü...

Eğitime ve eğitim kurumlarına verdiği destekle adından söz ettiren Karşıyaka Belediyesi, bu kez de Ali Kaya İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin yüzünü güldürdü. Okul binası; iç cephe duvarlarından kapılarına, basket sahasından yağmur suyu borularına kadar elden geçirildi. Modern bir konferans salonu oluşturuldu. Açılış töreninde çocukların sevgi seliyle karşılanan Başkan Akpınar, "Biz büyük bir aileyiz. Çocuklarımız için, her zaman var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

COŞKULU AÇILIŞ

Karşıyaka Belediyesi, Ali Kaya İlkokulu ve Ortaokulu'nda gerçekleştirdiği tadilat çalışmaları ile konferans salonu yapımını tamamlayarak öğrencilerin hizmetine sundu. Atıl bir deponun baştan sona yenilenmesiyle oluşturulan salonda, dün coşkulu bir açılış töreni düzenlendi. Törene Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İlhami Dağlargüler, belediye bürokratları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Kurdele kesiminin ardından müzik dinletisi, skeç, halk oyunları, bale ve drama gösterileri sunan öğrenciler, konuklardan tam not aldı.

"HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN"

Okulların fiziki koşullarını iyileştirerek, çocukların daha sağlıklı ve modern ortamlarda eğitim almalarını sağlamaya çalıştıklarını belirten Başkan Akpınar, "Karşıyakamızdaki tüm okullara gücümüz yettiğince katkıda bulunmaya gayret gösteriyoruz. Bu hizmetleri kendimiz için değil, çocuklarımız için yapıyoruz. "Biz büyük bir aileyiz" diyoruz. Kentimizde yaşayan çocukların kavgadan ve savaştan kandan yana değil; barıştan, bilimden, sanattan yana tavır almaları ve öyle yetişmeleri için çalışıyoruz. Bu okulumuzda gerçekleştirdikleri özverili çalışmalardan dolayı ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun. Hizmetlerimiz, bütçemiz ölçüsünde devam edecek. Sayın Kaymakamımızla beraber, okullarımıza katkı sağlamayı sürdüreceğiz." diye konuştu.

AKPINAR'A TEŞEKKÜR

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel de okula yaptıkları hizmetler nedeniyle Başkan Akpınar'a teşekkür plaketi takdim etti. Kaymakam Yücel, "Her işin başlangıcı ve her kilidin anahtarı eğitimdir. Ne mutlu bize ki Karşıyaka'da, yerel ve genel yönetimiyle, bir büyük ailenin sorumlu ve aynı zamanda bilinçli fertleri olarak, ilçemiz merkezli ülkemize yayılacak şeyler yapmaya çalışıyoruz." dedi.

Okul Müdürü Hatice Akalın ve 5. sınıf öğrencisi Nehir Aydın da konuşmalarında, okula kazandırılan hizmetler için teşekkürlerini iletti.

NELER YAPILDI?

Karşıyaka Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce, Mustafa Kemal Mahallesi'nde bulunan Ali Kaya İlkokulu ve Ortaokulu'nda gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında; binanın iç cephe duvar tadilatları yapıldı ve boyandı. Zemin kattaki anasınıfında 35 adet soyunma dolabı oluşturuldu. Kötü durumda olan sınıf kapıları değiştirildi. Atıl durumdaki depoda modern bir konferans salonu yaratıldı. Salon zemininin parke ve seramikleri yenilendi. Duvarların alçı ve boyası yapıldı. Salon giriş kapısı yenilendi ve 110 adet koltuk montajı yapıldı. Bahçedeki basket sahasının etrafı tel kafes ile çevrildi. Bahçenin çeşitli yerlerine çöp kovası yerleştirildi. Tehlike oluşturan çatı yağmur suyu boruları yenilendi.Cihan

Ali Kaya İlkokulu'nda 'hizmet' sevinci

Ali Kaya İlkokulu'nda 'hizmet' sevinci

Ali Kaya İlkokulu'nda 'hizmet' sevinci

Ali Kaya İlkokulu'nda 'hizmet' sevinci

Ali Kaya İlkokulu'nda 'hizmet' sevinci

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim