• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Ali Coşkun’dan "Bayırbucak Türkmenlerine Yardım" İçin Teşekkür

Ali Coşkun’dan "Bayırbucak Türkmenlerine Yardım" İçin Teşekkür
Seyhan Belediye Meclisi'nin AK Parti'li Üyesi Ali Coşkun, belediyenin Bayırbucak Türkmenlerine yardım göndermesiyle ilgili olarak emeği geçenlere teşekkür...

Seyhan Belediye Meclisi'nin AK Parti'li Üyesi Ali Coşkun, belediyenin Bayırbucak Türkmenlerine yardım göndermesiyle ilgili olarak emeği geçenlere teşekkür etti.

Ali Coşkun, Şubat ayı meclis oturumlarının son gününde gündem dışı söz aldı. Coşkun, "Bildiğiniz üzere 14 Ocak Perşembe günü daha önce meclisimizin aldığı bir karar doğrultusunda Bayırbucak Türkmenleri'ne yardım için idareden görevli bir arkadaşımız ve Grup Başkanımız Yalçın Limoncu'nun katılımı ile Yayladağı'na gittik. Gerek kampta gerekse kamp dışında olan insanlara bir nefes olabilmek için bir şeyler yapmaya çalıştık. Burada belediyenin ön gördüğü yardım paketlerini ev ev dağıttık. Burada katkı koyan tüm meclis üyelerine, başkanın şahsına, idareye ve bize eşlik eden Fazilet hanıma teşekkür etmek istiyorum" dedi.

İnsanlığın ihtiyaç duyduğu her noktada Seyhan Belediye Meclisi'nin siyasi ayrım yapmadan ortak karar aldığını belirten Başkan Zeydan Karalar ise, bu ve buna benzer kararların kamuoyundan takdir gördüğünü söyledi. Karalar, şunları kaydetti: "Geçtiğimiz ay Bayırbucak Türkmenleri'ne yardım kararı alarak bu bölgede yaşayan insanlara gönderdik. Sadece Bayırbucak Türkmenleri'ne değil insanlığın ihtiyaç duyduğu her noktada yardım tırlarımızı gönderiyoruz. Daha öncede Artvin'in Hopa ilçesinde sel felaketinde zarar görenlere ve yine Şanlıurfa Suruç, Adana Buruk ve Osmaniye kamplarında yaşayan mültecilere yardımlar göndermiştik. Tabi bu kararları alırken siyasi ayrım yapmadan oy birliği ile kararlarımız geçti. Buda Seyhan Belediye Meclisi'nin ne kadar uyumlu bir meclis olduğunu gözler önüne seriyor. Ben de buradan Seyhan Belediye Meclisi'nin tüm partili meclis üyelerinin oybirliği ile kararlaştırdığı insani yardım malzemelerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etmek işitiyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim