• BIST 9534.3
  • Altın 2488.366
  • Dolar 32.5182
  • Euro 34.8323
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Ali Çetinbaş: Hizmetlerinden Dolayı Saraçoğlu Ve Yılmaz’a Teşekkür Ediyorum

Ali Çetinbaş: Hizmetlerinden Dolayı Saraçoğlu Ve Yılmaz’a Teşekkür Ediyorum
AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, "Ortaya koymuş oldukları siyasi anlayışa, AK Partili tavır adına Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve İl...

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, "Ortaya koymuş oldukları siyasi anlayışa, AK Partili tavır adına Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz'a teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Kütahya İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Başkan Çetinbaş, Kütahya Belediyesi ve Kütahya İl Genel Meclisi'nin halka hizmet anlamında bir çok ilke imza attığını dile getirdi.

Çetinbaş, "Ben, AK Parti Kütahya İl Başkanlığı görevine 25 Ocak 2015 tarihinde geldim. Dönemlerinde hem il genel meclisi başkanımıza hem de belediye başkınımaz, ortaya koşmuş oldukları siyasi anlayışa AK Partili tavır adına teşekkür ediyorum. 7 Haziran seçimlerine hazırlanırken, şöyle bir şeyle karşı karşıya geliyordum. O dönemde "Bir çok kişi belediye hizmetlerinde aksamalar olduğunu ve verilen vaadlerde geciktiği yönünde" halkımızdan şikayetler alıyorduk. Aradan 1 yıl geçti. Biz yine halkın arasındayız. Halkımız şimdi ise, "Ben AK Partili değilim ama belediye çok iyi gidiyor" diyor. Ben Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu'na teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kütahya İl Genel Meclisi'nin 2015 yılında bütçesinin 2 katını aşarak tamamladığını ifade eden Başkan Ali Çetinbaş, "İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ve il genel meclisi üyelerimiz uyumlu bir çalışma sergiliyor. Ben İl Genel Meclisi'nin 13-14 grup toplantısına katıldı. Son derece nezaketli, kendi bölgeleri içeresinde daraltılmış milliyetçilik yapmadan, adaleti sağlayarak hareket ediyorlar. Ben bunu çok önemsiyorum.2015 bütçesinin 2 katını aşarak tamamladılar. Kütahya sıcak illere tanışan nadir illerden birisi. Köylerde çöpler toplanıyor. Ben AK Parti il başkanlarının en şanslıyım. Büyük bir uyum içerisinde halkımıza hizmet ediyoruz" şeklinde konuştu. (EFE)

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim