• BIST 8779.01
  • Altın 2238.031
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1031
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Ali Ay: “Bir hocamızda problem yoktu, hocamızda da problem oldu”

Ali Ay: “Bir hocamızda problem yoktu, hocamızda da problem oldu”
Bursaspor Başkanı Ali Ay, Teknik Direktör Paul Le Guen'in sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, "Bir hocamızda problem yoktu, hocamızda da problem...

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Teknik Direktör Paul Le Guen'in sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, "Bir hocamızda problem yoktu, hocamızda da problem oldu. 4-5 sakatımız var, hoca da sakatlandı ama geçici bir sakatlık. Hocamız bugün müşahede altında. Yarın inşallah saat 13.00 uçağıyla Trabzon'a gelecek" dedi.

Süper Lig'in 16. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlı ekip, Trabzon'a geldi. Bursa'da havaalanına gidildiği sırada takım otobüsünde rahatsızlık geçirerek hastaneye kaldırılan Teknik Direktör Paul Le Guen kafilede yer almazken, deneyimli çalıştırıcının yarın 13.00 uçağıyla Trabzon'a geleceği açıklandı.

"Yarın saat 13.00 uçağıyla Trabzon'a gelecek"

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Trabzon'da basın mensuplarına yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Taraftarlarımız bizi güzel şekilde karşıladı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Gelirken talihsiz bir olay ile karşılaştık. Bir hocamızda problem yoktu, hocamızda da problem oldu. 4-5 sakatımız var, hoca da sakatlandı ama geçici bir sakatlık. Hocamız bugün müşahede altında. Yarın inşallah saat 13.00 uçağıyla Trabzon'a gelecek. Trabzon bizim dost şehrimiz. Uzun yıllardan beri aramızda problem olmayan bir şehir. Yarın hak eden kazansın. Eksiklerimiz var. Bazı futbolcularımız sakat ama biliyorsunuz 30'un üzerinde futbolcumuz var. Onların yerine oynayacak oyunculara da güveniyoruz. İnşallah yarın iyi bir sonuçla döneriz Bursa'ya. Bence iyi oynayan kazansın. Ben hakemin adil davranmasını, adaletli yönetim göstermesini istiyorum."

Başkan Ay, bir soru üzerine Fransız çalıştırıcının ameliyat olması gibi durumunun söz konusu olmadığını da söyledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim