• BIST 9079.97
  • Altın 2324.743
  • Dolar 32.3404
  • Euro 34.913
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Albayrak, Prandelli'ye tuzak kurdu

Albayrak, Prandelli'ye tuzak kurdu
Galatasaray ’da yönetimin değişmesinden kısa bir süre sonra görevine son verilen teknik direktör Cesare Prandelli'nin göderilmesiyle ilgili iddialar bitmiyor

Galatasaray ’da yönetimin değişmesinden kısa bir süre sonra görevine son verilen teknik direktör Cesare Prandelli’nin hâlâ İstanbul ’da kalması kafaları karıştırmıştı. Tarafların henüz anlaşamadığı için, İtalyan hocanın ülkesine gitmediği iddia ediliyordu. Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, önceki gün yaptığı açıklamayla bu haberi yalanlasa da, bu kez farklı bir kaynaktan daha çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 

"BİZİ GÖNDERİP 400 BİN EURO'LUK HAMZA HOCA'YI GETİRDİLER" 

Cesare Prandelli’ye en yakın isimlerden biri, Fanatik Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, İtalyan teknik adamın sportif nedenlerle değil, finansal fair play yüzünden gönderildiğini söyledi. İşte o ifadeler: 

“Size çok açık söylüyorum; biz finansal fair play yüzünden işimizden olduk. Anderlecht maçını kazansak dahi bizi göndereceklerdi. Çünkü Galatasaray Kulübü, 31 Aralık’ta finansal fair play raporunu UEFA’ya sunmak zorunda. Bu nedenle Prandelli’nin alacağından kurtulup, 400 bin Euro’luk Hamza hocayı göreve getirdiler. Yani bizim sözleşmemizdeki alacağımızı eksi olarak gösterip, UEFA’yla olan problemlerini çözmek istediler. Bunda da başarılı oldular...” 

"HOCAMIZ ÇOK KIZDI, ARTIK 2 YILLIK ALACAĞINI İSTİYOR" 

“Ama Prandelli’ye, Abdurrahim Albayrak tarafından kurulan tuzak, hocamızı çok kızdırdı. O da artık yönetime, ‘Bundan sonra sizinle görüşmek istemiyorum. Bana bu yaptığınız haksızlık olmasaydı, 1 yıllık alacağımı alıp gidecektim. Şimdi 2 yıllık alacağımı istiyorum ve artık sizinle muhatap olmak istemiyorum. Artık avukatımla ve menacerimle konuşun’ diye çıkıştı...” 

"O DAVRANIŞLAR GALATASARAY'A YAKIŞMIYOR" 

“Ayrıca yeni Galatasaray Yönetimi, özellikle de Ali Dürüst, sanki bizimle satranç oynuyor. ‘Merak etmeyin paranızı alacaksınız, yarın gelin, haftaya gelin’ demeye başladı. Bu da çok ayıp, Galatasaray gibi bir kulübe hiç yakışmıyor.”

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim