Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, "Şampiyonluk yarışının inşallah son haftaya kalmaz" dedi.
Memleketinin takımı Çaykur Rizespor ile biri şampiyonluk diğerini ligde kalma mücadelesi verecek bir duruma gelmesinin hiç istemediğini belirten Albayrak, "Böyle bir durum olursa iki taraf için de çok zor bir durum, İnşallah böyle bir durum ile karşı karşıya kalmayız." dedi.
Albayrak; "Şampiyonluktan başka bir şeyi düşünmüyorum. Ancak böyle bir olay da olmaz inşallah bir tarafta şampiyonluk sevinci yaşarken diğer tarafta üzüntü olmasını istemem" diye konuştu.
Albayrak: "İnşallah işimiz Rize'ye kalmaz"

Galatasaray Yöneticisi Abdürrahim Albayrak, "İnşallah şampiyonluk son maça kalmaz. Bir tarafta memleketim Rize diğer tarafta G.Saray var" diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




ÖNE ÇIKANLAR
1/20
"Atlı snowboard" yapmanın heyecanını yaşadılar
THY'nin 'Boeing 777' kargo uçağının teslim töreni
TSK'nın tatbikatında dikkat çeken detay!
Beşiktaş-Başakşehir maçı fotoğrafları
12345678
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48 | Faks : 0212 293 75 49 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0212 293 75 48 | Faks : 0212 293 75 49 | Haber Scripti: CM Bilişim