• BIST 9090.76
  • Altın 2323.472
  • Dolar 32.3694
  • Euro 34.9717
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Alata’da "Araştırma Komitesi Toplantıları" Tamamlandı

Alata’da "Araştırma Komitesi Toplantıları" Tamamlandı
Mersin'in Erdemli ilçesindeki Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü'nün "Araştırma Komitesi Toplantıları" tamamlandı.

Mersin'in Erdemli ilçesindeki Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü'nün "Araştırma Komitesi Toplantıları" tamamlandı. Toplantı sonunda 2015 yılında özverileriyle dikkat çeken 19 personele teşekkür belgesi takdim edildi.

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü'ne (TAGEM) bağlı Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü'nde projelerin değerlendirildiği ve yeni tekliflerin sunulduğu, "Araştırma Komitesi Toplantıları" tamamlandı.

Toplantı sonunda bir konuşma yapan Enstitü Müdürü Dr. Davut Keleş, "Gerçekleştirdiğimiz bu toplantılarda 2016 yılı yeni teklifleri, devam eden ve sonuçlanan projeler görüşüldü. Verimli geçen bir yılında değerlendirmesini yapmış bulunuyoruz" dedi. Keleş, toplantıda 8 yeni proje teklifinin, devam eden 49 projenin, sonuçlanan 3 projenin, TÜBİTAK destekli 8 projenin, Avrupa Birliği, Kalkınma Ajansı ve özel sektör destekli 18 projenin bilgi amaçlı sunularak görüşüldüğünü de belirtti.

Enstitüde 2015 yılı içerisinde son derece önemli çalışmalara imza atıldığını ve bu çalışmalarda bazı personelin özverili davranışlarıyla dikkat çektiğini de ifade eden Dr. Keleş, "Bu manada özverili ve üstün gayret gösteren araştırma görevlilerimiz ve personelimizi unutmadık. Kendilerini teşekkür belgesi ve çeşitli hediyelerle ödüllendireceğiz. Burada görevli bütün arkadaşlarımıza, yaptığımız çalışmaların duyurulması ve kamuoyuyla paylaşılmasında emek sahibi basın mensuplarımıza da bir kez daha teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından enstitü girişinde günün anısına toplu fotoğraf çekildi.

Alata’da "Araştırma Komitesi Toplantıları" Tamamlandı

Alata’da "Araştırma Komitesi Toplantıları" Tamamlandı

Alata’da "Araştırma Komitesi Toplantıları" Tamamlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim