• BIST 9079.97
  • Altın 2324.114
  • Dolar 32.3616
  • Euro 34.9438
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

Alaşehir’in Çizgileri Belli

Alaşehir’in Çizgileri Belli
Yerel seçimler öncesinde Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban tarafından yaptırılan, kent içerisindeki tüm yolların bakım, onarım ve korunmasına...

Yerel seçimler öncesinde Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban tarafından yaptırılan, kent içerisindeki tüm yolların bakım, onarım ve korunmasına da en az inşa edildiği zamandaki kadar özen gösteriliyor.

Alaşehir'de asfalta zarar veren tonajlı vasıtaların denetiminden, silinen yol çizgilerinin yeniden çizilmesine kadar olan süreçte, Zabıta Müdürlüğü üzerine düşen destek görevini sahadaki ekipleriyle dikkatlice yerine getiriyor.

Büyükşehir Belediyesi ile eş zamanlı yürütülen hizmetin, planlanma aşamasından sonra; belirlenen güzergahları önceden tespit eden zabıta ekipleri, mesai mefhumu gözetmeksizin ertesi gün çizimi yapılacak olan cadde üzerindeki araç sahiplerini yol üzerinde araç bırakmamaları için tek tek akşamdan bilgilendiriyorlar. Ertesi gün de hava aydınlanmadan planlanan güzergahlarda mobil zabıta ekipleri vasıtasıyla, iş bitene kadar araç konulmasına engel olunuyor.

Şehir içerisindeki bütün ana arterler ile önem arz eden caddelerin tümünde devam edecek olan uygulamanın ilk etabında; Denizli-İzmir Karayolunun başlangıç girişi olan Üzümlü Kavşak ile Cumhuriyet Meydanı, Cumhuriyet Meydanı ile Sarıkız Maden Suyu Fabrikası arası, Sarıkız Maden Suyu Fabrikası ile Yeni Mahalle Kavşağı, ilçenin doğu girişindeki Yeni Hastane mevkiindeki ışıklı kavşak ile Türk Büyükleri Anıtına kadar olan caddelerdeki yol çizme işlemleri bitirildi. Önümüzdeki günlerde de kalan diğer istikametlerdeki yol çizgisi çalışmalarının süreceği öğrenildi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Alaşehir Zabıta Müdürü Erol Kacar, "Bahse konu uygulamayla ilgili olarak; şimdiye kadar çizilecek satıh üzerinde park eden araç sahipleriyle bariz bir problem yaşamadık. Hemşehrilerimizin tümüne, bizi kırmadan olgunluk göstererek vasıtalarını çekmelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Zira basit gibi görünse de son derece komplike bir ürün olan bu kimyasal boyanın, atılan zeminde ki kuruma süresi boyunca, üzerine basılmadan, uygun sıcaklık ve nem koşullarının sağlanması çok önemlidir. Aksi takdirde; atılan boyanın uzun ömürlü olmayacağı gibi harcanan zaman ile emek ve malzemenin boşa gitmesi de kaçınılmaz olacaktır." dedi.

Alaşehir’in Çizgileri Belli

Alaşehir’in Çizgileri Belli

Alaşehir’in Çizgileri Belli

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim