• BIST 9079.97
  • Altın 2308.181
  • Dolar 32.3232
  • Euro 35.0459
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Alaşehir’de Eğitimde Büyükşehir Farkı

Alaşehir’de Eğitimde Büyükşehir Farkı
Manisa'da dar gelirli ailelerin çocuklarına eğitim imkanı sunan Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi, ilçelerde de hizmet vermeye başladı.

Manisa'da dar gelirli ailelerin çocuklarına eğitim imkanı sunan Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi, ilçelerde de hizmet vermeye başladı. Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda Alaşehir'de de hizmete giren MABEM'de, yaklaşık 350 öğrenci modern sınıflarda eğitim almaya başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin eğitimde fırsat eşitliği sağlamak, bunun yanında dar gelirli ailelerin çocuklarına yönelik sürdürdüğü, Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri il genelinde hizmet vermeye başladı. Bu kapsamda Alaşehir'de de ekim ayında hizmete giren MABEM'de ders başı yapan öğrenciler, modern sınıflarda eğitim almaya başladı. İlçede 7 derslikle, yaklaşık 350 öğrenciye eğitim hizmeti vermeye başlayan MABEM, Alaşehir'de büyük başarılara imza atmaya hazırlanıyor.

BAŞKAN ERGÜN: "ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ"

MABEM kurslarının öğrencilerin başarısında büyük payı olacağına inandığını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Uzman eğitim kadromuzla çocuklarınızı hayal ettikleri okullara ulaştırmanın çabası içindeyiz ve bundan sonra da bu yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Öğrencilerimizin, başarılı sonuçlar elde edebilmeleri için üzerimize düşeni yapacağız." ifadelerinde bulundu.

ÖĞRENCİLER VE AİLELERDEN MABEM TEŞEKKÜRÜ

MABEM'in Alaşehir'de hizmet vermeye başlaması aileler ve öğrencileri memnun etti. Büyükşehir Belediyesi'nin eğitim hizmetlerinden yararlanan öğrenciler, ilçelerinde böyle bir hizmetin faaliyete geçmesinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiler. MABEM'in, çocuklarının eğitimine önemli katkı sağlayacağını ifade eden aileler ise Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün ilçelerinde önemli bir projeyi hayata geçirmesinden dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Alaşehir’de Eğitimde Büyükşehir Farkı

Alaşehir’de Eğitimde Büyükşehir Farkı

Alaşehir’de Eğitimde Büyükşehir Farkı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim