• BIST 9523.49
  • Altın 2487.759
  • Dolar 32.5133
  • Euro 34.8313
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Alaşehir Işıl Işıl Olacak

Alaşehir Işıl Işıl Olacak
Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin Alaşehir Çevre yolunun yapılacak olan düzenleme ile ışıl ışıl bir hale getirileceğini belirtti.

Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin Alaşehir Çevre yolunun yapılacak olan düzenleme ile ışıl ışıl bir hale getirileceğini belirtti.

Alaşehir ile eski Akkeçili yolu üzerine kavşak yapılacağını kaydeden Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin ışıklandırma ve kavşak yapımının 2016 yılı programına alındığını anlatarak, "Alaşehir Çevre yolu Akkeçili Mahallesinden başlayarak, Badınca Mahallesine kadar 10 kilometrelik yol güzergahı ışıklandırılacak." dedi.

Alaşehir kaymakamı Osman Bilgin, "Alaşehir – Denizli karayolu Alaşehir güzergahının ışıklandırılması için çalışmalar tamamlandı. Akkeçili Mahallesi ve Badınca Mahallesine kadar olan 10 kilometrelik bölümün ışıklandırılması 2016 yılı yatırım programına alındı. Çalışmalar 2016 yılı içerisinde tamamlanacak. Aydınlatma çalışmaları tamamlandığında şehrimiz ışıl ışıl olacak. Alaşehir – Salihli karayolu eski Akkeçili Mahallesi karayolu halk arasında Uzunoğlu İşletmesi mevkii olarak bilinen bölüme kavşak yapılması için, 2016 yatırım programına aldırdık. Vatandaşlar Alaşehir – Salihli karayolunda Salihli yönüne giderken, dönüş yapabilmek için yaklaşık 10 kilometre yol gitmek zorunda kalıyordu. Buna çözüm olarak, Alaşehir'in girişinde bulunan Uzunoğlu İşletmesi mevkiine kavşak yapılarak, vatandaşların mağduriyeti giderilecek" dedi.

Alaşehir AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker ise, "İlçemiz için yapılacak olan karayolu ışıklandırması, hükümet konağı inşaatı, karayoluna kavşak yapılması, Alaşehir'de konut sorununa kökten çözüm üretecek olan 3 bin konutluk TOKİ yatırımlarının yanında yeni yatırımlarla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Kaymakamımız Osman Bilgin'le sürekli Ankara'ya giderek, yatırımlarımızı 2016 yatırım programına aldırıyoruz. Alaşehirliler bizden müjde beklemeye devam etsinler." diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim