• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Alaşehir Belediyesi’nde Gelenek Yine Bozulmadı

Alaşehir Belediyesi’nde Gelenek Yine Bozulmadı
Alaşehir Belediyesinde; memurlar ile kurum arasındaki mevcut sendika kanunundan alınan yetkiye dayanılarak atılan en son imzada kazançlı çıkan yine çalışanlar...

Alaşehir Belediyesinde; memurlar ile kurum arasındaki mevcut sendika kanunundan alınan yetkiye dayanılarak atılan en son imzada kazançlı çıkan yine çalışanlar oldu. Geçmişteki mevcut yasanın yürürlüğe girmesinden önce yapılan tüm düzenlemeleri memurlar lehine yorumlayarak nakdi ödemeler konusunda Türkiye'de bir ilki başlatan Alaşehir Belediyesi, en son yapılan sözleşmede de çalışanlarının lehine en üst dilimden ödeme yaparak yine geleneği bozmadı.

Alaşehir Belediyesi ile Türk Yerel Hizmet Sen arasında sözleşmeye imza atıldı. 2014 Seçimlerinde ilçe halkının teveccühünü kazanarak güven tazeleyen Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, makamında kabul ettiği Türk Yerel Hizmet Sen Şube Başkanı M. Ali Algın ile Yönetim Kurulu Üyesi Önder Ertaş'ın yanı sıra Zabıta Müdürü Erol Kacar ve İşyeri Sendika Temsilcisi Mehmet Erduran'ın katılımlarıyla hazırlanan sözleşmeyi tüm çalışanlar adına ikinci kez imzaladı.

Atılan imzaların ardından çalışan tüm memurlara sözleşmenin hayırlı olmasını dileyen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ı iki kez tebrik ettiğini söyleyen Türk Yerel Hizmet Sen Şube Başkanı M. Ali Algın, "İlkini meslektaşlarımız adına yapılan bu kazançlı anlaşmadan dolayı, ikincisini de tüm bu giderlere kaynak teşkil eden belediye gelirlerinde kararlı bir bütçe disiplini sergileyerek, değme iktisatçılara taş çıkartacak düzeyde bir başarıyı yakalayarak, yüzde 80'lik gerçekleştirme oranına ulaşan, bu amiral gemisinin kaptanı Sayın Başkanımızı, şahsında yeniden tebrik ederek, tüm çalışanlarıyla birlikte daha nice güzel iş ve hizmetlere hep beraber imza atılması temennisinde bulundu."

Alaşehir Belediyesi’nde Gelenek Yine Bozulmadı

Alaşehir Belediyesi’nde Gelenek Yine Bozulmadı

Alaşehir Belediyesi’nde Gelenek Yine Bozulmadı

Alaşehir Belediyesi’nde Gelenek Yine Bozulmadı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim