• BIST 9548.09
  • Altın 2495.825
  • Dolar 32.4907
  • Euro 34.5714
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 26 °C

Alanyaspor - Denzilispor Maçının Ardından

Alanyaspor - Denzilispor Maçının Ardından
PTT 1. Lig'in 18. haftasında Alanyaspor sahasında Denizlispor'u 6-0 mağlup etti.

PTT 1. Lig'in 18. haftasında Alanyaspor sahasında Denizlispor'u 6-0 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın teknik adamı mücadeleyi değerlendirdi.

Kolay bir maç beklemediklerini ancak tahmin ettiklerinden daha kolay bir galibiyet elde ettiklerini söyleyen Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "Bu kadar farklı bir sonuç alabileceğimiz bir maç beklemiyorduk. Sadece kazanmaya odaklanmıştık. 2. yarının ilk maçları her zaman zor olmuştur. Maça iyi başlayamadık ancak golü bulunca biraz rahatladık. Devre arasında oyuncularımıza 2-0'ın riskli bir skor olduğunu anlattım. 2. yarının başında da golü bulunca ister istemez rahatladık. Denizlispor da oyundan koptu. Bunun sonucunda da 6-0'lık bir skor ortaya çıktı. Normalde Denizli bu değil. Biz de her zaman 6 gol atacak görüntüde olamayız. Sadece kazanabilmek adına bir görüntü veririz. Oyuncularımı kutluyorum. 3 puan taraftarlarımıza armağan olsun" dedi.

ÇINAR: "AĞIR MAĞLUBİYET OLDU"

Ağrı bir yenilgi aldıklarını dile getiren Denizlispor Sportif Direktörü Behzat Çınar, "Bizim için ağır bir mağlubiyet oldu. Rakibimizi kutluyorum. Hava şartları istediğimiz oyunu oynamamıza engel oldu. Orta alada istediğimiz oyunu kuramadık. Bizim de silahlarımız vardı ancak hava şartları nedeniyle etkili olamadılar. Orta alanda büyük boşluklar oldu. Rakibimizin oyuncu kapasitesi ve fizik gücü bizden üstündü. Dolayısıyla bu hava şartlarında gol pozisyonlarını ve golleri bizden daha kolay buldular. Kalemizde istemediğimiz ve beklemediğimiz anlarda goller gördük. Bu goller takımımızın demoralize olmasına sebep oldu. Oyuncularımızın moralini en kısa zamanda toparlayacağız. Bugün bir kaza oldu. Bu futbolun içinde var. En kısa zamanda telafi edeceğiz" diye konuştu.

Alanyaspor - Denzilispor Maçının Ardından

Alanyaspor - Denzilispor Maçının Ardından

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim