• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Alanya’da Turizm Haftası Ve Aşçılar Bayramı Kutlamaları

Alanya’da Turizm Haftası Ve Aşçılar Bayramı Kutlamaları
Turizm Danışma Bürosu ve Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği tarafından ortaklaşa düzenlenen, Turizm Haftası ve Aşçılar Bayramı kutlamaları öğrenciler,...

Turizm Danışma Bürosu ve Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği tarafından ortaklaşa düzenlenen, Turizm Haftası ve Aşçılar Bayramı kutlamaları öğrenciler, vatandaşlar ve aşçıların katılımıyla kutlanmaya başlandı. Bu yıl 40.'sı kutlanan Turizm Haftası kutlamaları, protokol üyelerinin Atatürk Anıtı önüne bıraktığı çelenklerin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başladı. Turizm Haftası ve Aşçılar Bayramı törenine Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği Başkanı Baki Budak, TÜRSAB Alanya BYK Başkanı Suat Çavuşoğlu katıldı.

TANRISEVEN: "GELEN TURİSTLERİ EL BİRLİĞİYLE MEMNUN ETMEYE ÇALIŞACAĞIZ"

Turizm Haftası ve Aşçılar Bayramı kutlamalarında kürsüye gelen Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven şunları kaydetti; "Çevremizde gelişen tüm olumsuzluklara rağmen turizm sezonuna umutla bakıyoruz. Yılda, ağırladığı 3 milyon turistle Türkiye'ye gelen her dokuz turistin birisini Alanya'da ağırlıyoruz. Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörlüğü olarak elbirliği ile gelen turistleri memnun etmeye çalışacağız. Unutmayalım ki memnun olarak ayrılan bir turist bizim için bir tanıtım aracı olacaktır. Hep birlikte var gücümüzle çalışmalıyız."

YÜCEL: "TURİZMİ CANLANDIRMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ"

Turizm Haftası ve Aşçılar Bayramı kutlamalarında Kaymakam Tanrıseven'in ardından kürsüye gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, turizmi canlandırmak için yapılan çalışmaları anlattı. Yücel; "Ülkemizi, Avrupa'yı hatta bütün Dünya'yı hedef alan terör, başta turizm olmak üzere tüm unsurları olumsuz etkilemektedir. Bu durum ekmeğinin büyük dilimini turizmden kazanan Alanya'mızı da ziyadesiyle etkilemektedir. Turizmci arkadaşlarımızla birlikte el ele verip, yerelde ve pek çok ülkede çeşitli platformlarda bölgemizin tanıtımı için gayret gösterdik ve göstermeye de devam ediyoruz. Gerek fuarlara katılarak, gerekse yerli yabancı medya aracılığı ile gerekse çeşitli iş forumlarına iştirak ederek bölgemizi tanıtıyor, tatilcileri Alanya'ya davet ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Bu vesileyle Turizm camiamızın bu anlamlı haftasını tebrik ediyorum. Sezonumuzun Alanya'mız, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Alanya’da Turizm Haftası Ve Aşçılar Bayramı Kutlamaları

Alanya’da Turizm Haftası Ve Aşçılar Bayramı Kutlamaları

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim