• BIST 9054.59
  • Altın 2296.967
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0617
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Aladağ Belediyesi’nden Gençlik Gelişim Evi

Aladağ Belediyesi’nden Gençlik Gelişim Evi
Aladağ Belediyesi tarafından, Kalkınma Bakanlığı'nın Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında yaptırılan Aladağ Belediyesi SODES Gençlik Gelişim Evleri'nin...

Aladağ Belediyesi tarafından, Kalkınma Bakanlığı'nın Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında yaptırılan Aladağ Belediyesi SODES Gençlik Gelişim Evleri'nin merkez şubesi hizmete girdi.

İlçe merkezinde hizmete giren merkezin açılışına Adana Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Aladağ Kaymakamı Ahmet Ziya Filizer, AK Parti Aladağ İlçe Başkanı Adem Yılmaz ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, SODES projesiyle, vatandaşlara sosyal ve sportif faaliyetler yapabilecekleri, projeler üreterek, halkın geçimini rahatça sağlayabilecekleri, iş imkanları oluşturarak köyden göçün önleneceğini, dolayısıyla herkesin yaşadığı yerde mutlu ve huzurlu bir hayat sürdürmesinin amaçlandığını söyledi.

Belediye olarak gençlere büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, "Gençlerin kültürel ve sanatsal gelişimine katkıda bulunacak, spor yapmalarını, kaliteli vakit geçirmelerini sağlayacak tesisler oluşturmaya çalışıyoruz. Bugün açılışını yaptığımız merkezde gençlere düzenli olarak spor, sanat ve kültürel eğitimler verilecek. Gençlerimiz derslerinden arta kalan zamanlarını değerlendirirken kültür ve sanatla uğraşarak geleceğe daha hazır bireyler olarak yetişecek ve kötü alışkanlıklardan ve olumsuz ortamlardan uzak duracaklar" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Adana Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Aladağ Kaymakamı Ahmet Ziya Filizer ve AK Parti Aladağ İlçe Başkanı Adem Yılmaz tarafından kurdele kesilerek merkez hizmete girdi.

Aladağ Belediyesi’nden Gençlik Gelişim Evi

Aladağ Belediyesi’nden Gençlik Gelişim Evi

Aladağ Belediyesi’nden Gençlik Gelişim Evi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim