• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Akyıldızlar: Amacımız, doğuda her şeyin çok normalleştiğini göstermek

Akyıldızlar: Amacımız, doğuda her şeyin çok normalleştiğini göstermek
Ulusal ve uluslararası arenada genelde Güneydoğu, özelde Diyarbakır'ın çok sıkıntılı gösterilmeye çalışıldığını belirten Teknomedikal Satış...

Ulusal ve uluslararası arenada genelde Güneydoğu, özelde Diyarbakır'ın çok sıkıntılı gösterilmeye çalışıldığını belirten Teknomedikal Satış Müdürü Ümit Akyıldızlar, Diyarbakır'ı gördükten sonra anlatılan her şeyin bölgeyi kötülemekten başka bir çabanın ötesinde olmadığını söyledi. Akyıldızlar, amaçlarının, Doğu'da her şeyin çok normalleştiğini göstermek olduğunu dile getirdi.

Juventa ve Teknomedikal firmalarının ortaklaşa düzenledikleri ve bölge halkı ile bir araya gelerek vurgulamak istedikleri "Yanınızdayız" mesajını ilettikleri bir etkinlik Diyarbakır'da Mitani Otel'de gerçekleştirildi. Çok sayıda bayanın ilgi gösterdiği toplantıda birlik ve dayanışma mesajları verildi.

Teknomedikal Satış Müdürü Ümit Akyıldızlar, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Yılda 3 veya 4 kere bu kongreyi Türkiye'nin çeşitli illerinde yapıyorduk. Ama Doğu bölgesinde hiç yapmamıştık. Bugüne kadar bizim diğer illerde yapmış olduğumuz bütün proglamlara Doğu bölgesinden çok ciddi katılım sağlanıyordu. Son dönem yaşanan promlerde de gördük ki Doğu bölgesinin bugüne kadar yaptığı fedakarlığın karşılığı olarak, ilk biz kongremizi Diyarbakır'da yapmayı karar verdik. Burdaki müşterilerimizin, meslektaşlarımızın moralleri bozuktu. Dışarıda doğuyu, Diyarbakır'ı bilmeyen her şeyin kötü olduğunu düşünüyor. Ben sık gelen birisi olarak gelmeyen insanlar da vardır. İnsanlara doğuda her şeyin çok normal olduğunu, mümkün olduğu kadar insanların çok iyi yaşamaya çalıştığını göstermeye çalıştık. Onun için ilk defa bu yılki kongremizi Diyarbakır'da yapmaya karar verdik." dedi.

Ümit Akyıldızlar; Diyarbakır'ı bilmeyenlerin, medyada çıkan haberlerden yola çıkarak yanlış bir imaja sahip olduklarının altını çizerek, şöyle devam etti: "Diyarbakır'ı bilmeyenler Diyarbakır için ciddi olumsuz önyargılara sahipler, biz bunları konuşurken, bunları yıkmak için elimizden gelenleri yapıyorken, bu kongre burada yapmakla onu sağlamaya çalıştık. Şu an burada kongre duyurusu 1 ay boyunca yaklaşık 5 bin-6 bin salon bizim bu kongreden haberdar Türkiye genelinde herkesin bize Diyarbak'ı bilmeyenlerin tepkileri vardı. Savaş var, problem var gibi. Biz burda normal şehirlerden farklı olarak bir hayat olmadığını, problem var ama her ilde olduğu kadar problem olduğunu anlatmaya çalıştık. Bu arkadaşlardan kendi ekibimizden de Diyarbakır'a ilk defa gelen insanlar var. Onlar da buraya gelirken çekinerek geldiler. Dün itibariyle Diyarbakır'daki anıları gördükleri manzara muhteşem. Biz kongreyi yaparak bu mesajı vermeye çalıştık. Bugüne kadar, bu bölgedeki müşterilerimize bu durumda da yanınızdayız mesajı vermeye çalıştık."

Cihan

Akyıldızlar: Amacımız, doğuda her şeyin çok normalleştiğini göstermek

Akyıldızlar: Amacımız, doğuda her şeyin çok normalleştiğini göstermek

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim