• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Akyazı’da yaşlılar haftası kutlandı

Akyazı’da yaşlılar haftası kutlandı
Akyazı'da ilçenin yaşlılarına yönelik anlamlı bir program düzenlendi.

Akyazı'da ilçenin yaşlılarına yönelik anlamlı bir program düzenlendi.

Akyazı Kenan Sofuoğlu Aile parkında düzenlenen kahvaltı programına Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı, Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı ilçe Jandarma Komutanı Mustafa Hekimoğlu, Akyazı Askerlik Şube Başkanı Çağatay Ergü, Akyazı İlçe Emniyet Müdürü vekili baş komiser İshak Göz, Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, Akyazı Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Gülşah Yılmaz, Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş, oda başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve muhtarlar katıldı. Hüseyin Yazıcı'nın sunumunu yaptığı programda katılan misafirlere günün anlam ve önemini anlatan çeşitli sinevizyon gösterimleri yapıldı.

Törende söz alan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, "Akyazı'ya emeği geçmiş sizlerle bir arada olmak onur verici. Yaşlılarımız bizim göz nurumuz. Onlar bizim yol gösterenlerimiz, büyüklerimiz, kıymetlilerimiz. Onlar için ne kadar uğraşsak çabalasak azdır. Tüm yaşlılarımızın Yaşlılar haftasını tebrik ediyor, sağlıklı Hayırlı ömürler diliyorum" dedi.

Akyazı'da yaşlılar için yapılan projeleri hayata geçireceklerini belirten Kaymakam Ömer Kalaylı ise, "Yaşlı ulu çınarlarımıza Belediye Başkanımızın organizasyonuyla bir araya geldik. Hepimiz bir gün yaşlılık evresinden geçeceğiz. Kendimizi onların yerine koymamız lazım. Onlarla empati yaparsak, onların sıkıntı ve dertlerini daha iyi anlamış oluruz. Belediyemiz ile birlikte yaşlılar ile ilgili projeleri hayata geçireceğiz. Yalnız başına yaşayan, kendi ihtiyaçlarını karşılamayan "Evimde sağlıkla mutluyum" projesi hayata geçireceğiz. Proje bakanlıktan geçti. Yakında hizmet alım ihalesiyle bu hizmeti gerçekleştireceğiz. Yine şekilde belediye başkanımızla beraber Huzur evi kurulmasına yönelik talebimiz oldu. Takip ediyoruz. Yaşlılar bizim göz bebeğimiz onlara ne yapsak azdır" diye konuştu.

Son olarak konuşan emekli öğretmen Suat Boztepe de, "Beni içinizde tanımayan yoktur. Demin bana serzenişte bulunan Belediye Başkanı Hasan Akcan'ın da öğretmeniyim. Dr. Yaşar Yılmaz'ın da öğretmeniyim. Biz yaşlandık ama ihtiyarlamayacağız. 20 yaşında da ihtiyarlar gördüm ben. Bizim amacımız yaşlanıp ihtiyarlamadan hizmetlere devam etmek " şeklinde konuştu.

Selamlama konuşmaların ardından program sonunda Akyazı Yeni cami imamı Metin Kolay tarafından tüm yaşlılarımıza dua edilmesinin ardından günün bir anısı olması amacıyla da tüm yaşlılarla topluca hatıra fotoğrafı çekildi.

Akyazı’da yaşlılar haftası kutlandı

Akyazı’da yaşlılar haftası kutlandı

Akyazı’da yaşlılar haftası kutlandı

Akyazı’da yaşlılar haftası kutlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim