• BIST 9530.47
  • Altın 2472.847
  • Dolar 32.429
  • Euro 34.8442
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Akyazı Kuzuluk Mahallesinde İçme Suyu Hattı Çalışmaları Devam Ediyor

Akyazı Kuzuluk Mahallesinde İçme Suyu Hattı Çalışmaları Devam Ediyor
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Akyazı Kuzuluk Mahallesi'nde içmesuyu hattı çalışmalarının tüm...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Akyazı Kuzuluk Mahallesi'nde içmesuyu hattı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 10 milyonluk yatırımla 79 kilometrelik içmesuyu hattında ve bin 500 metreküplük içmesuyu deposunda çalışmalarımız devam ediyor. 79 kilometrelik içmesuyu hattının 20 kilometrelik kısmında çalışmalar tamamlandı. Ekiplerimiz farklı noktalarda çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu.

BALLIKAYA İLE ENTEGRE OLACAK

Hayata geçirilecek proje ile Akyazı'nın içmesuyu geleceğini güvence altına alınacağını belirten Rüstem Keleş, "Projemizin tamamlanmasıyla Akyazılı hemşerilerimiz içmesuyu konusunda uzun yıllar sorun yaşamayacak. Akyazı'nın gelecek nüfus projeksiyonuna göre hazırladığımız proje kapsamında inşa edilen içmesuyu hatları Ballıkaya Barajı ile entegre olacak. Hayata geçirdiğimiz proje ile Akyazılı hemşerilerimizin musluklarından uzun yıllar temiz ve kaliteli su akacak. Şehrimize ve ilçemize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

İÇMESUYUNDA SORUN YAŞANMAYACAK

Akyazı Kuzuluk Mahallesi'nde kanalizasyon hattı çalışmalarının son aşamaya geldiğini açıklayan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, "Akyazı Kuzuluk Mahallesi'nde içmesuyu çalışmalarımızın yanı sıra 53 kilometrelik kanalizasyon hattı inşa çalışmalarımızda da son aşamaya gelindi. Kuzuluk; güvenilir, temiz içmesuyu ve sağlam altyapıya kavuşacak. Tüm ilçelerimizde hayata geçireceğimiz içmesuyu ve altyapı yatırımlarımız ile hiçbir mahallemizde sorun yaşanmayacak" dedi.

Akyazı Kuzuluk Mahallesinde İçme Suyu Hattı Çalışmaları Devam Ediyor

Akyazı Kuzuluk Mahallesinde İçme Suyu Hattı Çalışmaları Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim