• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Aksu: "E-Mağazanızı biz açalım, siz kazanın"

Aksu: "E-Mağazanızı biz açalım, siz kazanın"
AksuVital Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aksu, müşterilerinin e-ticaret avantajlarından yararlanması amacıyla e-franchising projesini başlattıklarını açıkladı.

AksuVital Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aksu, müşterilerinin e-ticaret avantajlarından yararlanması amacıyla e-franchising projesini başlattıklarını açıkladı. Aksu, "E-franchising mağazanızı firma olarak biz açıyoruz. Ürün teslimatı ve para tahsilatı ile uğraşmıyorsunuz. Size kendi işinizin patronu olarak işinize odaklanıp kazancınızı artırmak kalıyor" dedi.

AksuVital Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aksu, müşterilerinin e-ticaret avantajlarından yararlanması amacıyla e-franchising projesini başlattıklarını söyledi. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte e-ticaret sitelerinin de hızlıca gelişmeye devam etiğini belirten Aksu, "E- franchising mağazanızı firma olarak biz açıyoruz. Ürün teslimatı ve para tahsilatı ile uğraşmıyorsunuz. Size kendi işinizin patronu olarak işinize odaklanıp kazancınızı artırmak kalıyor. Başlı başına bir sektör haline gelen e- ticarette internetin gelişmesiyle birlikte büyümeye devam ediyor. Ülkemizde pek çok ülkeye oranla gelişen bankacılık ve lojistik sektörleri e-ticareti bir adım öteye taşıyor. Tüketiciler için online alışverişin pek çok avantajı var. Gün geçtikçe e-ticaret tüketicilerinin artmasının altında yatan sebepler ise; fiyat avantajı, kampanyalar, ürün çeşitliliği ve zamandan tasarruf. Sınırsız raf alanına sahip internet sitelerinde pek çok ürünü karşılaştırarak, üstelik zamandan tasarruf ederek, yorulmadan alış veriş yapabiliyor olmak bu avantajlardan sadece bir kaçı. Bununla birlikte hiç yorulmadan eve kadar gelmesi insanları cezbediyor. İnternetten satışın böylesine büyüdüğü bir dönemde müşterilerimize e- ticaret alanında destek olmak amacıyla hazır e- ticaret sitesi kurmayı ve satış yapma imkanı sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

İnternetin etkili şekilde kullanarak e-ticaret pazarında yer edindiğini söyleyen Aksu, "E-ticaret pazarının her geçen gün büyüdüğü dünyada müşterilerimizin de bu avantajdan yararlanması için projeyi başlattık. AksuVital, müşterilerine önem verdiği gibi, birlikte çalıştığı kurumlara da avantajlı imkanlar sağlayacak bu projede kurumların e- ticaret sayfalarını hazır, kurulu şekilde teslim edilecek. Yüzde 100 kar garantili web sitesinde teslim ve tahsilat AksuVital tarafından yapılacak. Kurulacak site içerisine ürünler yüklenmiş, sanal post, kasa ve satışa hazır şekilde teslim edilecek. Günümüzde önemli rol oynayan sosyal medya reklamları için ise yüzde 50 destek sağlayacak. Ayrıca web sayfası olan kişiler de ürünlerimizi kendi sitelerinde satabilecekler. Her şeyi hazır olarak teslim edilecek sanal mağaza için bahsedilen standartlardaki web sitelerinin maliyeti yüksek. E- franchising projesiyle müşterilerimize çok düşük maliyetlerle yeni bir Pazar sağlamayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim