• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Akşehir’de Halter Ve Boks Şampiyonları Yetişiyor

Akşehir’de Halter Ve Boks Şampiyonları Yetişiyor
Ak Nasreddin Spor Kulübü Başkanı Ömer Akdi, Antrenör Sadık Kızılkuyu ve Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcular, Konya'nın Akşehir İlçe Belediye...

Ak Nasreddin Spor Kulübü Başkanı Ömer Akdi, Antrenör Sadık Kızılkuyu ve Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcular, Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyaretten memnuniyet duyan ve sporcuları tebrik eden Başkan Akkaya, "Spor kulübümüzün sporcuları; katıldıkları Türkiye Minikler Halter Şampiyonası 1. Etap yarışmalarında derece aldılar. Kendi kilo kategorilerinde girdikleri müsabakalarda 5, 6 ve 7. sırayı Nasreddin Hocamızın torunları kaptı. Bundan sonraki yarışmalarda inşallah kendilerinden birincilik bekliyoruz. Tekvando, basketbol ve futboldan sonra artık halterde de varız diyoruz. Gençlerimizin başarıların devamını diliyor, Ak Nasreddin Spor Kulübü yöneticilerine ve hocalarına da teşekkür ediyorum. Antrenör ve hocalarımızın bu gençlerimizde emeği büyük çünkü 3 aylık bir çalışmayla bu başarıyı elde ettiler. Bundan sonra yapacakları çalışma ve gayretle daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

Ak Nasreddin Spor Kulübü Başkanı Ömer Akdi ve Antrenör Sadık Kızılkuyu'da yapacakları çalışma ve gayretle Türkiye ve Balkan şampiyonluklarını Akşehir'e kazandırmak istediklerini söyledi.

Başkan Akkaya, dereceye giren sporculara ve kulüp yöneticilerine çeşitli armağanlar vererek spora ve sporcuya verdikleri desteğin artarak devam edeceğini söyledi.

2015 Aralık ayında açılışı yapılan Ak Nasreddin Spor Kulübü boks, halter, fitness, plates, atletizm, jimnastik branşlarında 200 sporcuya ulaştı. Halter Branşında 28 - 31 Ocak 2016 tarihlerinde Antalya da yapılan "Türkiye Minikler Halter Şampiyonası" 1 etap yarışmalarında 45 kg'da Halil Özbekar Türkiye 5.'si, 40 kg'da Osman Emir Türkiye 6.'sı, 65 kg'da Furkan Ali Demir Türkiye 7.'si oldu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim