• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Akşehir’de 9 Mahalle Sentetik Çim Sahalarına Kavuştu

Akşehir’de 9 Mahalle Sentetik Çim Sahalarına Kavuştu
Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi tarafından Büyükşehir Yasası ile Akşehir'in birer mahallesi haline gelen 9 belde ve köye yaptırılan sentetik çim...

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi tarafından Büyükşehir Yasası ile Akşehir'in birer mahallesi haline gelen 9 belde ve köye yaptırılan sentetik çim sahalar tamamlandı.

Sahaların tamamlanması nedeniyle Karahüyük Mahallesi'nde üzeri kapalı olarak yapılan sentetik çim sahada Akşehir Belediyesi takımı ile Karahüyük Mahallesi takımı arasında bir dostluk maçı yapıldı. Maça, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Müdürleri ile Karahüyük Mahallesi sakinleri katıldı. Maç öncesi Başkan Akkaya, her iki takımın oyuncuları ile de hatıra fotoğrafı çektirerek, kaleye şut denemeleri yaptı.

Karahüyük gibi 9 mahallenin sentetik çim sahaya kavuştuğunu söyleyen Başkan Akkaya, "Akşehir Belediyesi olarak merkez mahallelerde yaptığımız hizmet ve yatırımlar kadar Büyükşehir Yasası ile şehrimizin birer mahallesi haline gelen eski belde ve köylerimizdeki yatırım ve hizmetlerimize de devam ediyoruz. Akşehir'imizin Atakent, Yazla, Çakıllar, Adsız, Değirmenköy, Karahüyük, Karabulut, Ortaköy ve Çamlı olmak üzere 9 mahallesinde yapmış olduğumuz sentetik çim sahalarımızı bitirerek hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Bu sentetik çim sahalarımız sayesinde bu mahallelerimizde yaşayan gençlerimiz ve çocuklarımızda spor yapma imkanına kavuşmuş olacaklar. Önümüzdeki günlerde Milletvekilimiz Dr. Mustafa Baloğlu'nun da katılımıyla bu sahalarımızın açılışlarını gerçekleştireceğiz. Değerli hemşehrilerimiz hizmetin en iyisine, en güzeline layıktır. Akşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın zihnen, bedenen ve sosyal yönden en iyi hizmetleri alması yaşam kalitesinin artırılması için hizmetlerimizi ve yatırımlarımızı artırarak devam ettireceğiz" dedi.

Akşehir Belediyesi takımı ile Karahüyük Mahallesi takımı arasındaki maçın ilk 5 dakikasında Akşehir Belediyesi takımında yer alan Başkan Akkaya daha sonra oyundan çıkarak maçı izledi. İki takımın zevkli ve çekişmeli mücadelesinde maç 7- 4 Karahüyük Mahallesi takımının galibiyeti ile sona erdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim