• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Akşehir Belediyesi Suriyeli Çocukları Sevindirdi

Akşehir Belediyesi Suriyeli Çocukları Sevindirdi
Konya Büyükşehir Belediyesi, laleleri, gülleri, sakuraları ve mevsimlik çiçekleriyle her zaman rengarenk olan Konya'nın güzelliklerine dikkat çekmek amacıyla...

Konya Büyükşehir Belediyesi, laleleri, gülleri, sakuraları ve mevsimlik çiçekleriyle her zaman rengarenk olan Konya'nın güzelliklerine dikkat çekmek amacıyla "Çiçek Gibi Konya" isimli fotoğraf yarışması düzenliyor.

Akşehir Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz olarak yararlanması amacıyla "İsraf Etme, Yardım Et" adıyla başlattığı proje kapsamında Yazla Mahallesi çadır kentte yaşayan Suriyeli tarım işçilerinin çocuklarına yeni ayakkabılar armağan etti. Ayakkabıları almak için Yeni Belediye Sarayı'ndaki "İsraf Etme Yardım Et" mağazasına gelen Suriyeli çocuklar büyük sevinç yaşadı. Yeni ayakkabılarına kavuşan çocuklar mağazada bulunan giysilerden de beğendiklerini alarak ikinci bir mutluluğu yaşadı.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, "Yazla Mahallemizdeki çadır kentte yaşayan Suriyeli çocukların ayakkabı ihtiyacı olduğu yaptığımız ziyarette dikkatimizi çekmişti. Bu amaçla "İsraf Etme Yardım Et" projemiz kapsamında bu çocuklarımıza yeni ayakkabılar alarak armağan ettik. Ayrıca çocuklarımızın "İsraf Etme Yardım Et" mağazamızdaki giysilerden beğendiklerini de alabilmelerine imkan tanıdık. Bizler bu çocuklarımıza Ensar görevimizi en iyi şekilde yerine getirebilmek için çaba gösteriyoruz" dedi.

Başkan Akkaya, toplumda yaşayan bireyler olarak sahip olunan imkanlardan muhtaç durumda olanları da yararlandırmanın bir insanlık görevi olduğuna vurgu yaparak, "Yoksul ve ihtiyaç sahibi insanlarımıza yardım etmenin insani ve ahlaki bir görev olduğunu, paylaşma ve yardımlaşmanın toplumsal dayanışmayı güçlendireceğini düşünüyorum. Başlatmış olduğumuz "İsraf Etme, Yardım Et" Projemizin bu dayanışmaya katkı sağlayacağına inanıyorum. Tüm hemşehrilerimizi bu projemize katkı sağlamaya davet ediyorum" diye konuştu.

Akşehir Belediyesi Suriyeli Çocukları Sevindirdi

Akşehir Belediyesi Suriyeli Çocukları Sevindirdi

Akşehir Belediyesi Suriyeli Çocukları Sevindirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim