• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 26 °C

Aksaray’da AK Parti’den Muhtarlarla İstişare Toplantısı

Aksaray’da AK Parti’den Muhtarlarla İstişare Toplantısı
Aksaray'da köy muhtarları ile toplantılarına devam eden AK Parti İl Teşkilatı, muhtarlarla yaptığı görüşmelerle köylerin sorun ve sıkıntılarına...

Aksaray'da köy muhtarları ile toplantılarına devam eden AK Parti İl Teşkilatı, muhtarlarla yaptığı görüşmelerle köylerin sorun ve sıkıntılarına çözüm getiriyor.

1 Kasım seçimlerinden sonra köy muhtarları ile toplantılar düzenleyen AK Parti Aksaray İl Teşkilatı, muhtarlarla toplantılarına devam ediyor. Muhtarlarla görüşüp sorun ve sıkıntıları dinleyen AK Parti Teşkilatı, muhtarların talebi ve şikayetleri doğrultusunda köylere hizmet götürüyor. AK Parti İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıya merkeze bağlı 84 köy muhtarı katıldı. Toplantıda muhtarlar tek tek sorun ve taleplerini dile getirdi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Aktürk, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ayhan Gümüşay katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, ortak gayenin halka hizmet olduğunu belirterek, "Toplantımıza iştirak ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz biz göreve geldiğimiz günlen beri muhtarlarımız ile düzenli toplantı yapacağımızı söylemiş, vaat etmiştik. Yaklaşık bir yılı aşkın bir süredir hep toplanıyoruz. Ortak derdimiz, ortak gayemiz Aksaray'a hizmet. Bunun için de sizlerin bizimle uyumlu çalışması, bizim sizlerin ihtiyacınızı, eksiğinizi gidermemiz, vatandaşımıza hizmet etmek adına gerçekten önemli. Burada eksiklikleri tespit ediyoruz. Akabinde milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ile birlikte yoğun bir şekilde Aksaray'ı daha üst seviyeye çıkarmanın gayreti içindeyiz. Bu esnada da özellikle kırsaldaki vatandaşlarımızın, köydeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını da göz ardı etmeden sizlerle birlikte çalışmanın gayreti içinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Ben bu süreçte sizlere vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kazıcık Tolu Köyü Muhtarı Emin Koçak ise, toplantıların çok verimli olduğunu belirterek, "İki tane seçim geçirdik. Tabii Abdulkadir Başkanımız il başkanı olduktan sonra tüm muhtarlarla ayda bir sefer toplantı düzenliyor. Muhtarlarımızın sorunları sıkıntıları dinleniyor. Bizzat kendisi dinleyerek çözüm üretiyor. Bizler de köy muhtarı olarak köylerimizde ne gibi sorunlar varsa burada il başkanına iletiyoruz ve il başkanımız da gerekli kurum müdürlerine bunları ileterek çözüm üretiyor. Bir sonraki toplantıda da sorun çözülmemişse o sorunun üzerine gidiliyor. Bu tarz toplantılar hem köylerimiz, hem ilimiz için ciddi şekilde faydalı oluyor. Biz muhtarlar köyümüzde ne tarz sorun varsa, gerek elektrik, gerek su, gerekse de yol gibi sorunlarımızı iletiyoruz" şeklinde konuştu.

Yapılan toplantının ardından muhtarlar AK Parti İl Teşkilatına teşekkür etti.

Aksaray’da AK Parti’den Muhtarlarla İstişare Toplantısı

Aksaray’da AK Parti’den Muhtarlarla İstişare Toplantısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim