• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 23 °C

Aksaray’da Ak Parti Heyetinden Spora Destek

Aksaray’da Ak Parti Heyetinden Spora Destek
AK Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Başkanı Abdulkadir Karatay, İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Aktürk...

AK Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Başkanı Abdulkadir Karatay, İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Aktürk ve AK Partili yöneticiler, Aksaray 1989 Futbol Takımının maçını izledi, kulüp yöneticileri ile görüştü.

AK Parti heyeti Dağılgan Stadyumu'nda Aksaray 1989 Futbol Takımı ile Karaman Belediyespor'un karşılaşmasını izledi. İlk olarak soyunma odasında futbolcuları ziyaret eden heyet, maç öncesi futbolculara başarılar diledi, Kulüp Başkanı Mustafa Timuçin tarafından isimlerine özel hazırlanan formaları aldı. Burada bir açıklama yapan Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Aksaray'da faaliyet gösteren spor kulüplerine devlet kanalı ile ellerinden gelen her türlü yardımı yapacaklarını belirterek, "Bu konuda spor kulüplerimizin başkan ve yöneticileri bizlerle bilgi paylaşımı yaparlar, bizleri sıkça rahatsız ederlerse, Türkiye'nin çeşitli illerinde yardım alan bütün spor kulüplerinin aldığı yardımları biz de ilgili bakanımızla görüşerek ilimize getirmek için çalışırız. Aksaray'da yatırımları devam eden spor tesislerimizin yakın takipçisi olacağız ve gerekli eksik ve ihtiyaçlarımızı da biran evvel gidermek için hep birlikte çalışacağız" dedi.

İl Başkanı Abdulkadir Karatay da, "Aksaray 1989 Futbol Takımının değerli yöneticilerinin nazik davetlerine icabet ettik. Onların sorunlarını yakından dinleme imkanı bulduk. Genç bir futbol takımı oluşturmuşlar. Ligdeki puan durumuna bakıp aldanmamak lazım. Bizler de sayın milletvekilimizin duygu ve düşüncelerine katılıyoruz. Ben de sporun bütün dallarını ve özellikle futbolu severek izliyorum. Fırsat buldukça bundan sonra takımımızın maçlarını takip etmeye gayret edeceğim" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise, göreve geldikleri günden bu yana gerek belediye bünyesinde, gerekse amatör spor kulüplerine verdikleri desteğin ortada olduğunu belirterek, "Bugün bu soğuk havada böylesi güzel bir takımın futbol maçını izlemek keyif vericiydi. Belediye olarak spora her zaman imkanlarımız çerçevesinde desteklerimiz devam edecektir" dedi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim