• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Aksakal: Teröre Ve Destekçilerine Lanet Olsun

Aksakal: Teröre Ve Destekçilerine Lanet Olsun
Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, Ankara'da ve Diyarbakır'ın Lice ilçesinde meydana gelen terör saldırılarını kınadı.

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, Ankara'da ve Diyarbakır'ın Lice ilçesinde meydana gelen terör saldırılarını kınadı.

Saldırılarda şehit düşenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ise sabır dileyen Başkan Aksakal, "Ankara'da meydana gelen çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına neden olan terör saldırısını lanetliyoruz. Terör hain yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Acımız büyük ancak, Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünü hedef alan, toplumsal huzuru bozmaya yönelik hain saldırıların ülkemizin huzurunu bozmaya asla muktedir olamayacağını bir kez daha ifade etmek istiyoruz" dedi.

Aksakal yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: "Ankara'da meydana gelen terör saldırısında çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybetmesinin ve yaralanmasının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Terör hain yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Acımız büyük ancak, Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünü hedef alan, toplumsal huzuru bozmaya yönelik hain saldırıların ülkemizin huzurunu bozmaya asla muktedir olamayacağını bir kez daha ifade etmek istiyoruz. Terör saldırılarının amacı, ülkemizin huzur ve istikrarını bozmak ve toplumda bir korku havası ve kaos ortamı yaratmaktır. Bu süreçte herkes daha soğukkanlı ve sağduyulu olmalıdır. Provokasyonlara gelinmemeli,milletimizi ayrıştırarak, ülkemizin huzurunu bozmaya, kaos ve istikrarsızlık ortamı yaratmaya çalışanların oyunları boşa çıkarılmalıdır. Terörün son bulduğu, kardeşlik; huzur ve güven ortamının egemen olduğu, daha güçlü bir Türkiye ve dünya umut ediyoruz. HAK-İŞ Konfederasyonu ve HİZMET-İŞ Sendikası olarak, Türkiye'nin devleti, milleti ve kurumlarıyla bir bütün halinde terörle mücadele konusunda daha aktif ve etkin çalışmaları hayata geçireceğine inanıyoruz. HAK-İŞ Konfederasyonu ve HİZMET-İŞ Sendikası olarak, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan terör saldırısını nefretle kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Yüce Allah'tan Rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara da geçmiş olsun dileğinde bulunuyoruz."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim