• BIST 9093.9
  • Altın 2324.48
  • Dolar 32.3555
  • Euro 34.9625
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Akpınar’dan, Yönetici Ve İdarecilere Yönelik Bilgilendirme Toplantısı

Akpınar’dan, Yönetici Ve İdarecilere Yönelik Bilgilendirme Toplantısı
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın 81 ilin İl Milli Eğitim Müdürlerine yönelik, İstanbul'da gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısına katılan Adana...

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın 81 ilin İl Milli Eğitim Müdürlerine yönelik, İstanbul'da gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısına katılan Adana İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Adana'ya dönüşünde bakanın üzerinde durduğu konuları içeren bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Bilgilendirme toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar başkanlığında Kozan Fen Lisesi'nde, Maarif Müfettişleri Başkanı Ersan Yaşkeçeli, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

Akpınar'ın; ataması yapılacak 30 bin öğretmenin adaylık dönemlerindeki eğitimleri, Fatih Projesi, EBA, Suriyeli öğrencilerin eğitimi, İş sağlığı ve güvenliği, destekleme ve yetiştirme kursları, temsili ve protokol eğitimi gibi konularla ilgili olarak Sayın Bakanımızın verdiği bilgileri yönetici ve idarecilere aktardı.

"BU İŞİ TÜRKİYE'DE EN İYİ ŞEKİLDE BİZ YAPMALIYIZ"

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın yeni atanacak 30 bin öğretmeni kendilerine emanet ettiğini belirten Akpınar, "İl olarak Bakanlığımızca verilen bu görevi arzulandığı gibi yürütmek istiyoruz. Danışman öğretmenlerimiz, okul müdürlerimiz, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve bizler bu işi sıradan bir durum olarak görmemeli, ilimize atanan her öğretmeni bu anlayışla öğretmenliğe hazırlamalı, onlar için başarılı bir başlangıç süreci oluşturmalıyız" dedi. Ardından İl Milli Eğitim Müdürü Akpınar, danışman öğretmenlerin belirlenmesi yönünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinden geniş ve kapsamlı bir çalışma yapmalarını istedi.

ÖĞRETMENLERİMİZE EBA'YI TANITMAMIZ LAZIM

Fatih Projesinin, gerek ekip gerek yatırılan para ve bileşenlerine bakıldığında çok geniş çaplı ve büyük bir proje olduğunu belirten Akpınar, EBA'nın 150 bin materyalin içerisinde bulunduğu dev bir sayfa olduğunu dile getirdi. İl Milli Eğitim Müdürümüz Akpınar, "Şu anda ülke olarak dünyanın en büyük eğitim portalına sahibiz. EBA ile yardımcı kitap dönemi tarihe karışmıştır. İlimizde görev yapan öğretmenlerimizin bu kazanımdan ciddi boyutta yararlanmasını istiyoruz. Sayın Bakanımızın talimatları doğrultusunda EBA" nın ilimizde tanıtımı noktasında acele olarak çalışma başlatmamız lazım" dedi.

Düzenlenen toplantıda Fatih Projesi İl Koordinatörü Yalçın Tasın, Fatih Projesi ve EBA Kullanımı hakkında bilgiler verdi.

Toplantının son bölümünde, tüm katılımcılar tarafından eğitim faaliyetleri ile ilgili görüş ve öneriler dile getirildi. Toplantı, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar'ın dilek ve temennileri dinlemesi ve değerlendirmesi ile sona erdi.

Akpınar’dan, Yönetici Ve İdarecilere Yönelik Bilgilendirme Toplantısı

Akpınar’dan, Yönetici Ve İdarecilere Yönelik Bilgilendirme Toplantısı

Akpınar’dan, Yönetici Ve İdarecilere Yönelik Bilgilendirme Toplantısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim