• BIST 9079.97
  • Altın 2302.3
  • Dolar 32.3226
  • Euro 35.0903
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Akman, Besni İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

Akman, Besni İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti
Şanlıurfa Eski Milletvekili ve AK Parti Teşkilatı Bölge Sorumlusu Yahya Akman, Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy ile birlikte AK Parti Besni İlçe...

Şanlıurfa Eski Milletvekili ve AK Parti Teşkilatı Bölge Sorumlusu Yahya Akman, Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy ile birlikte AK Parti Besni İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

Ziyarette, AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem ve yönetim kurulu üyeleri, Suvarlı Belde Belediye Başkanı Mehmet Korkmaz, Köseceli Belde Belediye Başkanı Mehmet Kurtulmuş, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililer hazır bulundu.

AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, son bir yıl içerisinde 2 önemli seçim atlatıldığını belirterek, "7 Haziran'dan önce 7 Nisan'da Milletvekili aday listeleri açıklandı. Gölbaşı, Besni, Tut ve Çelikhan, bizim kanaatimizce temsiliyette eksik bırakıldı diye düşünüyoruz. Ama buna rağmen Besni Teşkilatı olarak el ele, kol kola vererek olumsuz havayı dağıtmak için hep birlikte gayret gösterdik. Bunun neticesinde 20 bin küsuratlı bir rakamla oy aldık. Türkiye genelinde de oy oranında bir düşüş hakimdi. Bu maalesef Adıyaman genelinde olduğu gibi Besni'de de yansıdı. Biz AK Parti Teşkilatı olarak seçimden bir sonraki seçime hazırlanan bir teşkilatız. Sürekli kendini yenileyen, iri ve diri olma gayreti içerisinde olan bir teşkilatız. Seçimler çok iyi geçti diyerek yan gelip yatmıyoruz. Daha da iyi olmak için birbirimize kenetlenmeye ihtiyacımız var" dedi.

AK Parti Şanlıurfa Eski Milletvekili ve AK Parti Teşkilatı Bölge Sorumlusu Yahya Akman ise, "3 dönem kuralı kaldırıldığı halde kendi isteği ile aday olmayan, milletvekilliğini kendi arzusu ile bırakan, hatta teklif geldiği halde yapmayan kardeşlerinizden biriyim. Bunu özellikle belirtmek istedim. Siyasette böyle yapan insanlar da var. Farklı görevler yaptık. AK Parti'nin kurucu üyelerinden biriyim. Siyaset sadece milletvekilliğini aktif yapmakla olmuyor. Partimiz bize bölge sorumluluğunu verdi. Biz de görevimiz çerçevesinde, ilimizde, ilçemizdeki teşkilatlarımızı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılar varsa bunlarla ilgili konuşmaya ve sizlerle tanışmaya geldim. Önümüzde yakın tarihlerde bir seçim yok. Zaten 4 seçimi yaklaşık 1.5 yılda peş peşe yaşadık. Besnili kardeşlerimize teşekkür ediyorum. İyi gayret göstererek güzel neticeler aldınız. Bizim siyaseten Adıyaman'a bakış açımız, Adıyaman'da AK Parti'ye o vermeyecek vatandaşımız yok denecek kadar az. Ama maalesef yerel sıkıntılar aramıza ikilik sokuyor. Bu sıkıntılar neticesinde bazen biz de istediğimiz neticeyi alamıyoruz. Türkiye'de 13-14 senedir muazzam gelişmeler oldu. İnşallah bunlar da artarak devam edecek. Önemli olan kritik dönemlerden çıkıştı. Bunları ülke olarak önemli ölçüde atlattık. Şimdi Suriye, terör ve başka sıkıntılarla uğraşıyoruz. İnşallah Allah-u Teala memleketimizi sağlıklı bir şekilde bu sıkıntılı süreçten kurtarır diye temenni ediyor ve bunu diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Akman, Besni İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

Akman, Besni İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim