• BIST 8727.4
  • Altın 2233.211
  • Dolar 32.3346
  • Euro 35.1091
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C

Akıllı mobilyalara ilgi artıyor

Akıllı mobilyalara ilgi artıyor
Günün yorgunluğunu attığımız, rahat ve güvenilir yaşam alanı sunan evlerimiz de teknolojiden nasibini alıyor.

Günün yorgunluğunu attığımız, rahat ve güvenilir yaşam alanı sunan evlerimiz de teknolojiden nasibini alıyor.

Evlerimiz vakit geçirdiğimiz yaşam alanlarımız olmasının yanı sıra bizlerin pratik çözümler aradığı mekânlar haline dönüşüyor. Hal böyle olunca teknolojik gelişmelerden faydalanmak, özellikle akıllı mobilyalar ile evlerimizi daha rahat bir yaşam alanına dönüştürmek istiyoruz.

Akıllı koltuklarla başlayan serüven

Mobilyalarda yaşanan ilk teknolojik gelişmeyi akıllı koltuklarla başlandı. Kumanda ile çalışan akıllı koltuklar istenilen şekilde açılıp kapanıyor, zorlanmadan rahat bir oturuşun keyfini sürüyorduk. İlerleyen zamanlarda ise artık koltuklarımıza bağlanacağımız gelişmeler oldu ve telefon şarj edebilen, masaj yapabilen, tek tuş ile açılan portatif yatak ve sehpa özellikli mobilyalar haline dönüştü.

Mobilya en önemli yaşam standardıdır

Mobilyalarda yaşanan gelişmelerde artık sınır tanınmıyor. 20 metrekarelik evlere yapılan özel mobilya kombinasyonları ile mutfak, banyo, dinlenme ve beslenme alanlarımız birbirinden pratik ve teknolojik mimari çözümlerle bizlere yetecek forma kavuşturuluyor.

Konuyla ilgili olarak Modoko Yönetim Kurulu Başkanı İ.Etem Özçelik de, "Mobilyanın başkenti olarak hem kaliteyi hem de trendleri yakından takip etmenin yanı sıra teknolojik gelişmeleri de takip ediyoruz. Teknoloji hayatımızın vazgeçilmez parçası haline gelmesiyle ve değişimle birlikte biz sektör temsilcileri olarak mobilyadaki akıllı teknolojinin kullanımına yönelik mühendis ve mimarlarımızla görüşmeler yapıyoruz. Mobilya severler, artık evlerinde hem modaya uygun hem de teknoloji ile birleştirilmiş pratik ürünleri tercih ediyorlar. Talep bu yönde olunca mobilyanın ilerleyişi de mekânlara pratik çözümler sunmak oluyor. Çünkü evler küçüldükçe yaşam alanlarını daraltmayan mobilyalar üretmek ve teknolojiden faydalanmak gerekiyor" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim