• BIST 9693.46
  • Altın 2508.306
  • Dolar 32.5811
  • Euro 34.833
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Akılcı Çözümler Annelerin Hayatını Kolaylaştırıyor

Akılcı Çözümler Annelerin Hayatını Kolaylaştırıyor
Modernize olan yaşam stilleri, gelişen dünya standartlarıyla birlikte, birçok sektörde olduğu gibi bebek araç gereç sektöründe de tüketici davranışları...

Modernize olan yaşam stilleri, gelişen dünya standartlarıyla birlikte, birçok sektörde olduğu gibi bebek araç gereç sektöründe de tüketici davranışları değişime uğruyor. Özellikle yeni nesil ebeveynler, bebek arabalarında güvenlikli ve sağlıklı oluşunun dışında, kullanım kolaylığı, pratiklik ve tarz gibi özellikler de aramaya başladı.

Bebek araç gereçleri sektörünün yenilikçi markası Prego, park yatak, ana kucağı, oto güvenlik koltuğu, yürüteç ve mama sandalyesinin yanı sıra birçok bebek arabasıyla, ebeveynlere ergonomik ürünler sunuyor.

Prego Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Dalmızrak, bebek arabalarının, kolayca açılıp kapanabilme ve rahat taşınabilme özelliklerinin çok önemli olduğunu kaydetti. Dalmızrak, "Prego markalı bebek arabalarımızın tamamı pratik kullanım özelliklerine sahiptir ve kapandığında fazla yer kaplamaz. Bununla beraber, hemen hemen tüm ürünlerimiz çift yönlü kullanılabiliyor. Bu da annelere büyük avantaj sağlıyor" dedi. Ebeveynlerin kullanırken rahat etmesinin yanı sıra, bebeğin de konforlu seyahat etmesinin önemli olduğunu kaydeden Dalmızrak, oturma şiltesinin kalın olması, sırt dayanağının ayarlanabilir olması ve tentenin kademeli olarak kapanabilir olması gerektiğine de dikkat çekti.

YAŞAM TARZINIZ BEBEK ARABANIZLA BÜTÜNLEŞSİN

Yusuf Dalmızrak, ebeveynlerin yaşam tarzının da bebek arabası seçimi için önemli bir unsur olduğunu belirtti. Dalmızrak, şehir yaşamını seven, AVM'lerde, iç mekanlarda veya şehir sokaklarında vakit geçiren annelere, hafif, tek elle katlanabilen ve taşınabilen manevra kabiliyeti yüksek ürünleri önerdi. Yusuf Dalmızrak, daha çok doğa yürüyüşleri yapan ailelere ise büyük tekerlekli bebek arabalarının uygun olduğunu dile getirdi. Son dönemlerde revaçta olan "Treval Sistem" bebek arabalarının da ailelerin işini kolaylaştırdığına değinen Dalmızrak, "Treval Sistem dediğimiz ürünler, taşıma koltuğuyla beraber kullanılabilen ürünlerdir. Bu bebek arabalarını aileler doğumdan itibaren kullanılabilir. Treval Sistem bebek arabalarının oturma bölümleri iki farklı koltuktan oluşur. Bir tanesi standart bebek arabası koltuğunu diğeri ise, ana kucağı, taşıma koltuğu hatta oto koltuğu olarak kullanılabilen koltuktur" dedi. Dalmızrak, Travel Sistem bebek arabalarını sıkça seyahat eden aileler için uygun olduğunu kaydetti.

İKİZ BEBEKLER DE UNUTULMADI

Bebek arabalarında güvenlik, kullanım kolaylığı ve konfor kadar ihtiyaçlara hitap etmesinin de önemine vurgu yapan Dalmızrak, birden fazla bebek sahibi olan aileleri de unutmadıklarını dile getirdi. Prego markasına ait iki çeşit ikiz bebek arabası olduğunu ifade eden Dalmızrak şunları kaydetti:

"İkiz bebek arabalarının geçmişteki en büyük sorunu, katlanınca fazla yer kaplaması ağır olması ve kullanımının zor olmasıydı. Fakat biz ürünlerimizde bu problemleri aştık. İkiz bebek arabalarımızda yan yana ve arkalı önlü olmak üzere iki farklı model sunuyoruz. İbiza ikiz bebek arkalı önlü üretilen modelimizdir. Bu ürün tekli olarak da kullanılabilir ve 30 kilogram taşıma kapasitesine sahiptir. Monart bebek arası ise yan yana tasarlanan modelimizdir. Bu ürün de 30 kilogram kapasitesine ve kolay katlanabilme özelliğine sahiptir."

Akılcı Çözümler Annelerin Hayatını Kolaylaştırıyor

Akılcı Çözümler Annelerin Hayatını Kolaylaştırıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim