• BIST 9079.97
  • Altın 2324.179
  • Dolar 32.3591
  • Euro 34.9444
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

Akhisar Belediyespor’da Galatasaray hazırlıkları başladı

Akhisar Belediyespor’da Galatasaray hazırlıkları başladı
Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, bugün saat 18.30'da Yılmaz Atabarut Tesislerinde ligin ikinci haftası 27 Ağustos Cumartesi günü...

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, bugün saat 18.30'da Yılmaz Atabarut Tesislerinde ligin ikinci haftası 27 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45'de Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda konuk edeceği Galatasaray maçı hazırlıklarına tam kadro başladı.

İdmanda hafif sakatlıkları bulunan Serdar Kesimal ile kaleci Bora Öztürk takımdan ayrı çalışırken, Kayserispor maçı kadrosunda bulunan oyuncular ise serbest çalışma yaptı.

İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Kayserispor maçında takım bütünlüğünün devam etmesinin umut verici olduğunu ve Galatasaray maçına da kazanmak için sahaya çıkacaklarını ancak kazanamamaları durumunda da kaybetmemek için uğraş vereceklerini belirtti.

Kayseri'de önemli bir maç kazandıklarını ifade eden Cihat Arslan, ligde hiç kazanamadığı bir takımı da yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek, deplasmanda alınan 3 puanın değerli olduğuna değindi.

Lige başlangıç açısında iyi bir moral depoladıklarını ve bu moralle de Galatasaray maçı hazırlıklarına başladıklarını belirten Arslan, ligin ilk haftasında evinde Karabük karşısında zor bir galibiyet kazanan Galatasaray'ı rakip olarak hem eski bir futbolcusu olarak önemsediklerini hem de ligde favori olarak gelebilecek bir takım olarak gördüğünü kaydetti.

"Galatasaray karşısında tüm planlarımız kazanmak üzere"

Galatasaray'ın teknik direktörünün de kişilik olarak saygı değer bir teknik direktör olarak değerlendirdiğini ifade eden Arslan, Egeli sporseverleri ve kendi taraftarına seslenerek, onları maça beklediğini, çok önemli bir maça çıkacaklarını ve tüm planlarının kazanmak üzere olduğunu kaydetti. Karşılaşmada kazanamama durumunda ise kaybetmeme metodunu işleyeceklerini ve hafta sonu oynanacak karşılaşmada galip gelmek için oynayacaklarına vurgu yapan teknik direktör Arslan, maç günü güzel bir akşam olacağını iddia etti.

Galatasaray'ı, Karabükspor maçında analiz ettiklerini kaydeden Arslan, 3 gün boyunca Galatasaray'a özgü taktiksel antrenmanlar yapacaklarını, hem mantel hem de fiziksel olarak hazırlanacaklarını belirtti. Galatasaray'ın hem eksik hem de artı yönleri olduğunu ancak buradaki hedeflerinin eksik yönlerinin nasıl değerlendirilebileceği konusunda çalışacaklarını ifade eden Arslan, sözlerine şöyle devam etti:

"Bizden daha güçlü bir takıma karşı oynayacağımızı biliyoruz. Ama o güce karşı nasıl kazanabiliriz bunun taktik antrenmanlarını yapmamız gerekiyor."

Kayserispor maçı sonrası eksik yönlerini gördüklerini ifade eden Arslan, ilk maçlarda hataların normal olduğunu kaydederek takım bütünlüğünü koruduklarını ve bunun da en büyük güçlerinin olduğunu belirtti.

Öte yandan Arslan, ligin ikinci haftası sonrası verilecek milli maç arasında 1 transfer daha gerçekleştireceklerini kaydetti.

Akhisar Belediyespor’da Galatasaray hazırlıkları başladı

Akhisar Belediyespor’da Galatasaray hazırlıkları başladı

Akhisar Belediyespor’da Galatasaray hazırlıkları başladı

Akhisar Belediyespor’da Galatasaray hazırlıkları başladı

Akhisar Belediyespor’da Galatasaray hazırlıkları başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim