• BIST 9079.97
  • Altın 2324.082
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9568
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

Akhisar Belediyespor’da, Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Akhisar Belediyespor’da, Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Başladı
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında evinde Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup olan Akhisar Belediyespor 1 günlük iznin ardından Eskişehirspor maçı hazırlıklarına...

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında evinde Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup olan Akhisar Belediyespor 1 günlük iznin ardından Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başladı.

Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde çalışmalarına başlayan yeşil-siyahlılarda Galatasaray ile yapılan kupa müsabakasında sakatlanan Douglao ile Fenerbahçe maçında sakatlanan Alper Uludağ'ın 3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Sakatlıktan kurtulan Sami ise idmana katıldı ve düz koşulara başladı.

Eskişehirspor maçının final havasında geçeceğine işaret eden Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan bu müsabakaya çok iyi hazırlanacaklarını ifade etti.

"ESKİŞEHİR MAÇI FİNAL HAVASINDA OLACAK"

Fenerbahçe maçını yorumlayan Arslan, "Tabii ki Fenerbahçe maçını kaybettik kendi sahamızda 3-0 olunca çok üzüldük. Ama hayat devam ediyor toparlanmak zorundayız. İyi yaptığımız şeyler vardı, yapamadığımız şeyler de vardı. Bazısına Fenerbahçe müsaade etmedi, bazısını ise biz hayata geçiremedik. Tabii ki onlar hakkında çalışmalara başlayacağız ve bugün başladık. Bu konu hakkında antrenmanlarımızı ayarlayacağız. Eskişehirspor ben geçmişte formasını giydim hem de çok sevdiğim camialardan bir tanesidir. Ligden düşmemek için mücadele veriyorlar, futbolcu grubuma da aynı şeyi söyledim. Eskişehirspor taraftarı Türkiye'de markalaşmış taraftarlardan bir tanesidir, yani İstanbul'da bazı şeyler oturmamışken taraftar anlamında Eskişehir çok şeyi başarmıştır. Çok önemli bir camia onun için rakibe saygı duymamız lazım. Onlar da düşmeme mücadelesinde önemli bir mücadele gösteriyorlar. Bizim maç muhtemelen final havasında geçecek. Biz de buna en iyi şekilde hazır olmamız gerekiyor. Biz de orada kulübümüzü kendimizi iyi temsil etmemiz gerekiyor" dedi.

"ROTASYONDAKİ OYUNCULARIN PERFORMANSINI BEĞENDİM"

Fenerbahçe maçında rotasyona giden Cihat Arslan, oyuncularının durumunu ise şöyle yorumladı:

"İlk yarı iki şut atıldı, bir tanesi gol oldu yani Şener'in pozisyonu. O da çok bariz değil yani bizim kaleci yere yatmadan mağlup olduk, aynı şekilde Volkan da yere yatmadı ve dengeli bir maç geçti. Ben memnunum oyuncularımın performansından. Ama bazen bir veya iki tane oyuncu sonra da takviye edip maç içine döndürmeye uğraştık ama oradaki oyuncular çok adapte olamadı. O biraz da Fenerbahçe'den kaynaklanıyor, alan savunmasını çok iyi yaptılar. Rotasyondaki oyuncular bilhassa Soner'in performansı beni mutlu etti."

"DOUGLAO VE ALPER ULUDAĞ 3 HAFTA YOK"

Fenerbahçe maçı öncesi Galatasaray ile yapılan kupa müsabakasında dizinde ödem oluşan Douglao ve Fenerbahçe maçında sağ ayak arka adalesinde çekme olan Alper Uludağ'ın 3 hafta sahalardan uzak olacağına belirten Arslan, "Arka adalesinde yırtık oluştu, yaklaşık 3 veya 4 hafta Alper'den faydalanamayacağız. Galatasaray maçında dizinde ödem oluşan Douglao Brezilya'da tedavi görüyor. Sami düz koşulara başladı, hafta sonuna tam yetişir mi onu bilmiyorum. Ama kesinlikle Alper ve Douglao Eskişehir maçında yok" dedi.

Akhisar Belediyespor’da, Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Akhisar Belediyespor’da, Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Akhisar Belediyespor’da, Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Akhisar Belediyespor’da, Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Akhisar Belediyespor’da, Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim