• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Akgün, En Başarılı 5 Belediye Başkanı Arasında

Akgün, En Başarılı 5 Belediye Başkanı Arasında
ANDY-AR şirketi tarafından yapılan "Yerel Yönetim Performans Anketi"nde Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Avrupa yakasındaki 25 ilçe belediye...

ANDY-AR şirketi tarafından yapılan "Yerel Yönetim Performans Anketi"nde Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Avrupa yakasındaki 25 ilçe belediye başkanı arasında ilk beşe girdi.

ANDY-AR Strateji Geliştirme ve Sosyal Araştırmalar Merkezi, 21 Ekim-9 Aralık tarihleri arasında yaptığı araştırmada İstanbul'un Avrupa ve Asya yakalarında vatandaşlara "Belediye başkanını tanıyor musunuz?", "Hizmetlerinden memnun musunuz?" ve "Başkanı halka yakın buluyor musunuz?" şeklinde sorulardan oluşan bir araştırma yaptı. İstanbul'un her iki yakasında üç kategoriden elde edilen verilerle en başarılı belediye başkanları belirlendi.

25 Ocak 2016 tarihli Habertürk Gazetesi'nde yayınlanan araştırma sonuçlarına göre, İstanbul'un Avrupa yakasındaki 25 ilçe belediye başkanı arasında en başarılı başkanlar arasında Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün de yer aldı. Başkan Akgün'ü en başarılı ilk 5 belediye başkanı arasına taşıyan en önemli kriter ise, yapmış olduğu hizmetlerden ötürü ilçe halkının memnuniyeti oldu.

"BÜYÜKÇEKMECE AİLESİ EN İYİSİNE LAYIK"

Bu tür araştırmaları önemsediğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Tamamen bizim dışımızda bağımsız olarak yapılan bu tür araştırmalar bizim de kendimizi daha objektif kriterlerde değerlendirmemize katkı sağlıyor. Eksiklerimiz varsa onları tespit ediyoruz, halkımızın memnuniyet veya varsa memnuniyetsizliklerini görme imkanımız oluyor. Andy-Ar şirketinin yaptığı araştırmaya göre Avrupa yakasındaki en başarılı belediye arasında ilk beşte olmamız sevindirici. Büyükçekmece aileme kendim ve ekibim adına teşekkür ediyorum. Onlar her şeyin en iyisine layık. Bunun için bundan sonrasında da yine aynı kararlılık ve heyecan içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadesini kullandı.

Akgün, En Başarılı 5 Belediye Başkanı Arasında

Akgün, En Başarılı 5 Belediye Başkanı Arasında

Akgün, En Başarılı 5 Belediye Başkanı Arasında

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim