• BIST 9079.97
  • Altın 2323.531
  • Dolar 32.3714
  • Euro 34.8891
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Akgül’den 7 Yıllık Hizmet Sunumu

Akgül’den 7 Yıllık Hizmet Sunumu
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Mart Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda 7 yıllık Belediye...

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Mart Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda 7 yıllık Belediye Başkanlığı süresince yapmış olduğu çalışmalar ve geriye kalan üç yıl içinde yapacağı projeleri açıkladı.

Mamak'a milyonlarca liralık yatırım yaptıklarını ve bu yatırımları sürdürdüklerini belirten Akgül, "25 yıldır yapılmayan yatırımları Mamak'a kazandırdık. 30'un üzerinde dev tesisi Mamaklıların hizmetine sunduk. Mamak'ın geleceğine miras bırakacağımız güzel eserler ve nitelikli projelere odaklandık. Bu kadar kısa bir zamanda yani 7 yıllık sürede Mamak'a kazandırdığımız hizmetlerimizi bir kenara koyun, bizden evvel ki 25 yılı bir kenara koyun kıyaslamasını yapın" dedi.

MAMAK 2023'E YÜRÜYOR

Mamak Belediyesi Prof Dr Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya AK Parti Ankara Milletvekili ve Meclis İdari Amiri Ahmet Gündoğdu, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Meclis Başkanvekili Erdal Ak, Grup Başkanvekili Faruk Gültekin, Meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve partililer katıldı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, 1 Kasım Seçimlerinden sonra, seçim yapılacakmış gibi çalıştıklarının altını çizerek "İnşallah nice yıllar AK kadrolar ile Mamak'a hizmet ederiz" dedi. AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu da gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, Akgül'e başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

YATIRIMLARIMIZ SENEDİMİZDİR

Mamak Belediyesi olarak çok büyük projeler ile yola çıktıklarını ifade eden

Akgül, vatandaşların hayatını kolaylaştıran, onlara dokunan yüzlerce projeyi 7 yılda hayata geçirdiklerinin altını çizdi. Bütçe, yatırım gücü ve borçlanma oranları gibi mali kriterler açısından belediye bütçesini artırarak, 2014 yerel seçimleri için hazırladıkları seçim beyannamesinde söz verdikleri tüm çalışmaları gerçekleştireceklerini belirten Akgül, "Yatırımlarımız senedimizdir. Bunlar vaat değil, taahhüttür. Her bir kuruşumuzu Mamak için hizmete, yatırımlara ve icraatlara dönüştürdük, yükselen bir değeriz " dedi.

MAMAK KENTSEL DÖNÜŞÜMDE KENDİNİ İSPATLADI

Ulaşımdan kentsel dönüşüme, spordan sosyal belediyeciliğe, tarihi ve kültürel mirastan alt yapı ve çevreye kadar her alanda Mamak'ı geleceğe taşıyacak projeleri kararlı adımlarla hayata geçirdiklerini vurgulayan Akgül, yapılan yatırımlarla Mamak'ın bir cazibe merkezi haline geldiğini ve değerinin arttığını kaydetti. Gecekondu konusunda ciddi adım attıklarını belirten Akgül, Mamak'ta gerçekleşen önemli yatırımların belediye-halk bütünleşmesiyle sağlandığını kaydetti. Mamak'ın kentsel dönüşümde örnek ve öncü bir ilçe olduğunu belirten Akgül, Mamak'ın dönüşümü için dev adımlar attıklarını ve ilçenin adeta yeniden inşasını planladıklarının altını çizdi.

MAMAK İLKLERİ YAŞADI

İlçeye ilkleri yaşatan bir belediye olduklarını kaydeden Akgül, "Yüzme havuzu, 5 bin kişilik kapalı spor salonu, şehir stadı, sanayi alanları, aile merkezleri, planetarium kule, kongre merkezi, gençlik merkezi, kültür merkezleri, konaklar, kapalı pazaryerleri gibi birçok ilki de Mamak'a kazandırdık. Bu yatırımlar ilçemize, sosyal ve kültürel olarak ciddi katkı sunuyor" diye konuştu.

YENİ PROJELER GELİYOR

Mamak'ın kalkınması ve gelişmesi noktasında ekip olarak güzel bir ivme yakaladıklarını belirten Akgül, birçok projenin temelini attıklarını ve bunların yapımının sürdüğünü, yeni projelerin de yakında temelini atacaklarını belirterek, belediye-hükümet konağı- ticaret merkezi- kent meydanı, Mamak Şehir Parkı, Kıbrıs Kanyonu ve Mesire Alanı, Yeni Mamak Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, Kutludüğün Atıcılık ve Binicilik Tesisi, Buz Pateni Pisti, aile merkezleri, kapalı pazarlar, tarihi mahalle camileri, köy konakları, ağız ve diş sağlığı hastanesi ve hayata geçecek diğer projeleri paylaştı.

Akgül’den 7 Yıllık Hizmet Sunumu

Akgül’den 7 Yıllık Hizmet Sunumu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim