• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

Akgül: "Aile Ortamı Sahaya Yansıdı"

Akgül: "Aile Ortamı Sahaya Yansıdı"
PTT 1. Lig'de çıkış yakalayan Adanaspor'un Kulüp Başkan Yardımcısı Hamza Akgül, geride kalan haftalarda alınan başarılı sonuçların aile ortamının...

PTT 1. Lig'de çıkış yakalayan Adanaspor'un Kulüp Başkan Yardımcısı Hamza Akgül, geride kalan haftalarda alınan başarılı sonuçların aile ortamının sahaya yansıması olduğunu söyledi.

Akgül, ligin son haftalarına doğru güzel sonuçlar aldıklarını belirterek, "Camia olarak bu sonuçlardan dolayı mutluyuz. Takım içerisinde güzel bir arkadaşlık ve aile ortamı var. Bu aile ortamı saha içerisinde de meyvelerini vermeye başladı. Teknik ekibimize ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Şimdi önümüzde Ziraat Türkiye Kupası'nda Nazilli Belediyespor karşılaşması var. Bu karşılaşmadan da güzel bir sonuç almak istiyoruz" diye konuştu.

ADANASPOR NAZİLLİ BELEDİYESPOR MAÇINA HAZIR

Adanaspor, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ikinci hafta maçında Nazilli Belediyespor'u konuk edecek. Adanaspor, 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak mücadele öncesi son antrenmanını yaptı.

Adanasporlu futbolcular Osman Yereşen Tesisleri'ndeki çalışmalarına ısınma hareketleriyle başladı. 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam eden antrenmanın son bölümünde iki gruba ayrılan turuncu-beyazlı futbolcular dar alanda pas çalışması yaptı. Antrenman taktik çalışmasıyla tamamlandı.

Öte yandan ayağında ağrı hisseden Cem Özdemir ve hafif sakatlığı bulunan genç kaleci İrfancan Eğribayat antrenmana katılmadı.

Adanaspor ile Nazilli Belediyespor arasında saat 18.00'de oynanacak karşılaşmayı Erkoç Doğan yönetecek.

BURAK YILDIR'A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Adanaspor'un altyapısında top koşturan ve A takım ile antrenmanlara çıkan Burak Yıldır'a antrenman sonrası takım arkadaşları sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Karşılaştığı sürpriz karşısında heyecanını gizleyemeyen genç oyuncu doğum günü pastasının üzerindeki mumları üfleyerek tebrikleri kabul etti. Burak Yıldır'a pastasından ilk dilimi ise oda arkadaşı Yusuf Fırat Kaplan verdi. Yıldır, başta Teknik Direktör Engin İpekoğlu, takım kaptanı Merthan Açıl ve takımdaki ağabeylerinin kendisine çok destek olduğunu ifade ederek hedeflerinin turuncu-beyazlı forma altında başarılar yakalamak olduğunu söyledi.

Akgül:

Akgül:

Akgül:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim