• BIST 9645.02
  • Altın 2409.257
  • Dolar 32.5591
  • Euro 34.7092
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 21 °C

Akgedikli Kadınlar Sağlık Taramasından Geçti

Akgedikli Kadınlar Sağlık Taramasından Geçti
Kültür ve sosyal anlamda birçok etkinlik gerçekleştirerek özellikle kadın, çocuk ve engelli vatandaşların etkinliklere katılımlarını sağlayan Yunusemre...

Kültür ve sosyal anlamda birçok etkinlik gerçekleştirerek özellikle kadın, çocuk ve engelli vatandaşların etkinliklere katılımlarını sağlayan Yunusemre Belediyesi, şimdi de ilçe merkezine uzak mahallelerde bulunan kadınların sağlık taramasından geçirilmesine aracı oluyor.

Yunusemre Belediyesi, kadınlara yönelik sosyal etkinliklerin yanı sıra sağlık çalışmaları da yürütüyor. Belediye, yürütülen çalışmalar kapsamında Akgedik Mahallesinde ikamet eden kadınları Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM)'ne getirerek rahim ağzı meme kanseri taramasından geçirilmesine vesile oldu. Kadınları ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, onların sıkıntı ve taleplerini dinledi.

SAĞLIK TARAMASI BÜTÜN MAHALLELERDE YAPILACAK

Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi ile ortaklaşa bir proje gerçekleştirdiklerini belirten Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, "Akgedik Mahallemizde bulunan bayanlarımızı sağlık taramasından geçirmek üzere Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM)'ne getirdik. Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Uzm. Dr. Ümit Atman da bu projemizde bizlere destek oldu. İlçemizdeki bütün kadınlarımızı düşünüyor, önemsiyor ve onların sağlık taramalarını yaptırmalarına önayak oluyoruz. Bu projemizi tüm mahallelerimizde yapmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

YUNUSEMRE BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR ETTİ

Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Uzm. Dr. Ümit Atman da Yunusemre Belediyesi'nin desteğini her zaman arkalarında hissettiklerini anlatarak şunları söyledi:

"Belediyemizin desteğiyle mahallelerimizdeki kadınlara daha kolay ulaşarak, onları sağlık taramasından geçirme fırsatı bulduk. Özellikle Yuntdağı gibi merkeze uzak mahallerimizdeki ulaşamadığımız kadınlara belediyemiz sayesinde ulaşıyor, kanser taramalarını yapıyoruz. Amacımız Yunusemre'de 7'den 70'e sağlık taramasından geçirmek. Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi olarak hayata geçirdiğimiz bütün projelerimizde bizlerden desteklerini esirgemeyen ve hizmet noktasında her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'ye ve bir kadın Belediye Başkan Yardımcısı olarak kadınlarımızın sağlık taramasından geçmesinde büyük emekleri olan Şule Uygur'a da ayrıca teşekkür ediyorum."

Akgedikli Kadınlar Sağlık Taramasından Geçti

Akgedikli Kadınlar Sağlık Taramasından Geçti

Akgedikli Kadınlar Sağlık Taramasından Geçti

Akgedikli Kadınlar Sağlık Taramasından Geçti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim