• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

Akdeniz’in Üretim Atölyeleri Çalışıyor

Akdeniz’in Üretim Atölyeleri Çalışıyor
Akdeniz Belediyesi, kendi bünyesindeki atölyelerde ürettiği kent mobilyalarını kullanarak en ekonomik yöntemle müdürlüklerin ve bağlı birimlerin ihtiyaçlarını...

Akdeniz Belediyesi, kendi bünyesindeki atölyelerde ürettiği kent mobilyalarını kullanarak en ekonomik yöntemle müdürlüklerin ve bağlı birimlerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Üretim atölyeleri aynı zamanda bakım-onarım işlerini de üstlenerek belediyenin ciddi oranda tasarruf yapmasına katkı sağlıyor

Akdeniz Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Teknik Hizmet Birimleri merkezinde bulunan üretim atölyeleri, belediye hizmetleri ile ilgili ihtiyaçlarını önemli oranda kendi imkanları ile üretiyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün ihtiyacı olan kamelyalar, tamamen marangoz atölyesinde imal ediliyor. Üretim atölyeleri aynı zamanda hem kendi imalatları hem de dışarıdan temin edilen kent mobilyaları ve çöp konteynırı gibi malzemelerin tüm bakım-onarım işlerini de gerçekleştiriyorlar.

"KIT KAYNAKLARI VERİMLİ KULLANIYORUZ"

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Akdeniz Belediyesi Teknik Hizmetlerden Sorumlu Eş Başkan Yardımcısı Hakim Baykara, kıt olan kaynakları en verimli ve etkin biçimde kullanmayı hedeflediklerini söyledi. Baykara, "Halkımızın vergilerini en verimli şekilde değerlendirmek için tüm bakım-onarım işlerimizi belediyemizin teknik hizmet birimlerinde bulunan atölyelerimizde yapıyoruz. Böylelikle kaynaklarımızı israf etmeden, kentimize ve halkımıza en üst düzeyde hizmeti sağlamaya gayret ediyoruz. Zamanla eskiyen, doğal nedenlerle işlevini yitiren Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı park ve yeşil alanlardaki banklar, kamelyalar ve diğer oturma gruplarını marangoz atölyemizde yeniliyoruz. Yine parklarımızda bulunan oyun grupları ve spor aletlerinin, düzenli olarak bakım-onarımını yapıyor ve bu aletlerden yararlanan çocuklarımız ve halkımızın güvenle bu alanlardan yararlanmalarını temin ediyoruz" dedi.

Bütün bunların yanında, Temizlik İşleri Müdürlüğü sorumluluğundaki çöp konteynırlarını da düzenli olarak yenilediklerini kaydeden Baykara, "Kullanım nedeniyle paslanan, çürüyen, kapak ve tekerleri bozulan konteynırları atölyemize alıyoruz. Burada ustalarımız gerekli bütün onarımı yaptıktan sonra en temiz ve hijyenik bir biçimde yine mahallelerimize konteynırları yerleştiriyorlar. Halkımızın esenliği, sağlığı ve güvenliği bizim için her şeyden önce gelir. Bu yaklaşımla çalışmalarımızı ara vermeden sürdüreceğiz" diye konuştu.

Akdeniz’in Üretim Atölyeleri Çalışıyor

Akdeniz’in Üretim Atölyeleri Çalışıyor

Akdeniz’in Üretim Atölyeleri Çalışıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim