• BIST 9693.46
  • Altın 2513.021
  • Dolar 32.5761
  • Euro 34.7834
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

Akdeniz’in U15’lerinde Hedef, Türkiye Şampiyonluğu

Akdeniz’in U15’lerinde Hedef, Türkiye Şampiyonluğu
Akdeniz Belediyespor U15 takımının hedefi, Türkiye şampiyonluğu. Şampiyonanın ilk kademe maçları öncesinde Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Fazıl...

Akdeniz Belediyespor U15 takımının hedefi, Türkiye şampiyonluğu. Şampiyonanın ilk kademe maçları öncesinde Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Fazıl Türk'ü ziyaret eden sporcular, destekleri için Türk'e teşekkür ettiler.

Akdeniz Belediyespor, Mersin'i ulusal arenada bir kez daha temsil etmeye hazırlanıyor. Akdeniz Belediyespor Kulübü Futbol Şubesi çatısı altında faaliyet gösteren U15 futbol takımı, 2015-2016 sezonunda il birincisi olarak 113 takımın katılacağı Türkiye Şampiyonası'nda mücadele edecek. Aralarında Mersin'in de bulunduğu 20 grup merkezinde yapılacak olan karşılaşmalar 27 Mart tarihine kadar sürecek. Akdeniz Belediyespor ise 13 No'lu grup merkezi olan Kahramanmaraş'ta, Diyarbakır temsilcileri DSİ Spor ve Amed Sportif Faaliyetler, Elazığ temsilcisi İl Özel İdarespor, Kayseri temsilcisi Kocasinan Şimşek ve Hatay temsilcisi Karaağaçspor ile aynı grupta mücadele edecek. İlk kademe maçlarında gruplarını lider tamamlayan 20 takım ise 2'nci kademe maçlarına katılmaya hak kazanacak.

Akdeniz Belediyespor Futbol U15 takımı, U15 Türkiye Şampiyonası ilk kademe maçları öncesinde teknik heyetle birlikte Eş Başkan Fazıl Türk'ü ziyaret etti. Ziyarette, Akdeniz Belediyespor'un U15 ve diğer genç takımları hakkında Türk'e bilgi veren kulüp antrenörü Ümit Yıldırım, "Kahramanmaraş'ta yapılacak olan müsabakalarda Mersin Şampiyonu olan ekibimiz kentimizi temsil edecek. Biz U15 takımımızla birlikte iyi bir hazırlık dönemi geçirdik ve ekibimize güveniyoruz. Bize verdikleri destekten ötürü Eş Başkanlarımız Yüksel Mutlu ve Fazıl Türk'e, Eş Başkan Yardımcılarımıza ve belediye yetkililerine teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hedefimiz finallere kalmak ve Türkiye Şampiyonluğu kupasını müzemize getirmektir" dedi.

Eş Başkan Türk ise Akdeniz Belediyespor'un geçen yıllarda da Mersin'in yüzünü güldüren sonuçlara imza attığını hatırlattı. U15 takımını oluşturan gençlere ve teknik ekibe başarılar dileyen Türk, "Bizim isteğimiz sadece bu müsabakalarda başarı elde etmeniz değildir. Bunun yanı sıra geleceğinize iyi bir yön vererek hem spor hem de yaşamın diğer tüm alanlarında başarıyı yakalamanız ve geleceğinizi şimdiden inşa etmenin temellerini atmanızdır. Kendinizi ve kentimizi en iyi şekilde temsil edeceğinize yürekten inanıyor ve tekrar başarılar diliyorum. Ayrıca bu pırıl pırıl gençleri spor ahlakıyla bütünleştiren, sokağın zararlı alışkanlıklarından uzak tutan ve çalışma azmini aşılayan hocalarımıza ve Akdeniz Belediyespor'un her kademesindeki görevlilerine de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim