• BIST 8906.5
  • Altın 2239.313
  • Dolar 32.3406
  • Euro 35.1207
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Akdeniz’de asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor

Akdeniz’de asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor
Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, mahallelerde asfalt serimi ve yol genişletme hizmetlerine aralıksız devam ediyor.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, mahallelerde asfalt serimi ve yol genişletme hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, Akdeniz'in hak ettiği hizmetlere kavuşacağını ifade etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, asfalt ekipleri, son olarak Turgutreis, Nusratiye, Barış, Çankaya, Puğ Karacadağ ve Huzurkent Mahallelerinde asfalt kaplama, kaldırım ve yol genişletme çalışması yaptı. Öte yandan, Akdeniz genelinde onarımı gereken yollar ile daha önce asfalt yüzü görmemiş sokaklara yönelik ayrıntılı bir program hazırlayan Akdeniz Belediyesi, bu çerçevede yasayla mahalle statüsüne dönüşen belde ve köylerde yol açma, genişletme ve asfalt serimi çalışmalarına da hız verdi. Ekipler, acil ihtiyaç duyulan sokaklarda asfalt serim işlemini gerçekleştirirken, ihtiyaç duyulan yollarda ise yol düzeltme ve genişletme çalışması yaptı.

Asfalt çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, Mersin'in kalbi olarak değerlendirdiği Akdeniz'i, kentin örnek ilçesi haline getirmek için var güçleriyle çalışacaklarını belirtti. "Akdeniz hak ettiği hizmetlere kavuşacak" diyen Başkan Aktaş, şehir merkezinde ve beldelerde yoğun bir tempoda asfalt çalışması sürdürdüklerini ve bu çalışmalardaki bazı aksamaların, alt yapı ve doğalgaz çalışmalarından kaynaklandığını dile getirdi. Aktaş, "İlçemizde asfalt ve kaldırım yapımı ile ilgili olarak belediyemiz ekipleri MESKİ, doğalgaz, elektrik, internet şirketleri ve Telekom gibi kurum ve kuruluşlarla koordinasyon içinde yazışmalar yapıyor. Belediyemiz bu kurumlarla yazışmış olmasına rağmen maalesef anlık aksamaları önceden bilmemiz mümkün olmamaktadır. Bu aksamaları en kısa zamanda gidererek vatandaşlarımızın çalışmalar sırasında mağdur olmaması için gayret gösteriyoruz. Ancak, aynı gayreti sözünü ettiğimiz kurum ve kuruluşlardan bekliyoruz. Asfalt çalışmalarına başlamadan çok önce yaptığımız yazışmalarımız ve iletişimimiz sürmekte olup, tüm kurum ve kuruluşlarımızın daha hızlı hizmet üretmelerini bekliyoruz" dedi.

İlçenin sağlıklı, temiz ve güvenli yollara sahip olması konusunda özverili şekilde çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Aktaş, "Mersin'in kalbi Akdeniz'i, Mersin'in örnek ilçesi haline getirmek için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürerek ve ilçemizi özlediği hizmetlere en kısa sürede kavuşturacağız. Akdeniz Belediyesi olarak elimizdeki tüm imkanları halkımızın hizmetine sunduk. Çalışmalarımız, bütün mahallelerimizdeki asfalt ve kaldırım ihtiyacı bitene kadar devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Çalışmaların en kısa zamanda tamamlanması için yoğun gayret gösterildiğini vurgulayan Aktaş, yapılan her eleştiriyi dikkate alarak, hizmetleri vatandaşların görüşleri doğrultusunda yönlendirdiklerini sözlerine ekledi.

Akdeniz’de asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor

Akdeniz’de asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim