• BIST 9456.61
  • Altın 2496.131
  • Dolar 32.5945
  • Euro 34.78
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Akdeniz Elektrik’ten Öğrencilere ’Tasarruf’ Ödülü

Akdeniz Elektrik’ten Öğrencilere ’Tasarruf’ Ödülü
Akdeniz Elektrik A.Ş ile Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa gerçekleştirdiği Enerji Tasarrufu Haftası kapsamında düzenlen Resim, Şiir...

Akdeniz Elektrik A.Ş ile Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa gerçekleştirdiği Enerji Tasarrufu Haftası kapsamında düzenlen Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmaları sonucu dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi.

Akdeniz Elektrik A.Ş ile Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü "Değerler Eğitim Projesi" kapsamında düzenlen Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışması sonucu dereceye giren öğrencilerin ödülleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlen törenle sahiplerini buldu. Her yıl geleneksel olarak Ocak ayının ilk haftası ülke genelinde kutlanan Enerji Tasarrufu Haftasında öğrencileri tasarrufa özendirmek maksadıyla düzenlenen organizasyonda Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından dereceye giren öğrencilere laptop, tablet ve mp4 çalar hediye edildi. Ödül törenine İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Tevke, Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş Genel Müdürü Murat Yiğit, İl Milli Müdür Yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Ödül töreninde Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş Genel Müdürü Murat Yiğit, İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği içerisinde düzenlen yarışmada, enerji tasarrufu bilincini her bireyde oluşturmak istediklerini belirterek "Ülkemizin kaynaklarının bilinçli olarak kullanılmasını ve herkeste enerji tasarrufu bilinci oluşturmayı amaçladık. Yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Antalya İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Tevke ise, "Yarışmaya katılımı gördüğümüzde enerji bilincinin oluşturulmasında öğrenci katkısının ne kadar büyük olabileceğini gördük. Bu durum bizleri çok mutlu etti. Yarışmaya katılan tüm eserler bizim gözümüzde birinciliği hak etmişleredir. Kendilerini tebrik ediyorum. Yarışmaya katkılarından dolayı da Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş'ye ayrıca teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından dereceye giren ilk, orta ve lise öğrencilerine Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş Genel Müdürü Murat Yiğit ve Antalya İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Tevke tarafından ödülleri verildi.

İlkokullar arası resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler;

1. Beste Kocabacak (4. Sınıf)

2. Eylül Ceren Coşkun 3. Sınıf)

3. Yağız Şahin (4. Sınıf)

Ortaokullar arası şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler;

1. Yaren Kaya (6. Sınıf)

2. Zeynep Sude Karaaslan (7. Sınıf)

3. Ayça Tuba Mutlu (6. Sınıf)

Liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler;

1. İnanç Gizem Subaşı (11. Sınıf)

2. Elif Çağlar (11. Sınıf)

3. Esma Can (12. Sınıf)

Ödül töreni toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Akdeniz Elektrik’ten Öğrencilere ’Tasarruf’ Ödülü

Akdeniz Elektrik’ten Öğrencilere ’Tasarruf’ Ödülü

Akdeniz Elektrik’ten Öğrencilere ’Tasarruf’ Ödülü

Akdeniz Elektrik’ten Öğrencilere ’Tasarruf’ Ödülü

Akdeniz Elektrik’ten Öğrencilere ’Tasarruf’ Ödülü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim