• BIST 9079.97
  • Altın 2308.181
  • Dolar 32.3232
  • Euro 35.0459
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Akdağmadeni Devlet Hastanesinde Genel Yoğun Bakım Ünitesi Hizmete Başladı

Akdağmadeni Devlet Hastanesinde Genel Yoğun Bakım Ünitesi Hizmete Başladı
Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Akdağmadeni Devlet Hastanesinde 1.Basamak Genel Yoğun Bakım Ünitesi hizmet vermeye başladı.

Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Akdağmadeni Devlet Hastanesinde 1.Basamak Genel Yoğun Bakım Ünitesi hizmet vermeye başladı.

Akdağmadeni'nde Devlet Hastanesinde 1.Basamak 6 yataklı Erişkin Genel Yoğun Bakım Ünitesi, 1 sorumlu hekim ve 4 hemşire ile hasta kabulüne başladı. Akdağmadeni Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Peyami Duman, ilçede devlet hastanesinde hizmet kalitesini her geçen gün yükseldiğini belirerek, "Diğer illerdeki hastanelere hasta sevklerini en aza indirmek, ilçemiz ve hatta bölgemizdeki halkımıza daha iyi hizmet verebilmek adına 6 yataklı erişkin yoğun bakım ünitemiz halkımız hizmetine sunulmuştur. Yoğun bakım ünitesinde ayrıcı, hasta yakınları için ayrıca bilgilendirme odası yapılırken, tek kişilik olan odalarda hasta mahremiyeti en ince detayına kadar hazırlanmıştır. Hasta sevklerinin azalacağı ve hastalarımızın yerinde ve zamanında en kaliteli hizmeti alacakları için çok büyük onur ve mutluluk duyuyoruz. Yoğun bakım ünitemizin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca'da, her zaman kaliteli bir sağlık hizmeti sunmayı hedeflediklerini ifade ederek, " Hastalarımızın mağdur olmaması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Akdağmadeni'nde yoğun bakımı açtık ve hasta kabulüne başladık. Akdağmadeni'nde endoskopi, sonrasında ameliyathanenin güçlendirilmesi ayrıca yoğun bakımın açılması, sevk oranlarının azaltarak, hasta mağduriyetini önemli ölçüde azaltacaktır. Hastalarımıza günlük ihtiyaçlarının yanı sıra vücut silme işlemi, pansuman, kateter (sonda) değişimi ve bakımı, iki saatte bir pozisyon değiştirme gibi bakımlar da yapılmaktadır" diye konuştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim