• BIST 9672.8
  • Altın 2501.202
  • Dolar 32.5876
  • Euro 34.8634
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Akdağ, Palandöken Belediyesini Ziyaret Etti….

Akdağ, Palandöken Belediyesini Ziyaret Etti….
AK Parti Ar-Ge'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof.

AK Parti Ar-Ge'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum'daki gezi programı kapsamında Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutları, makamın da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Palandöken Belediyesinin çalışmaları hakkın da Belediye Başkanı Orhan Bulutlardan bilgi alan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekilli Prof. Dr. Recep Akdağ," Palandöken İlçemizin genel anlamda durumu iyi her geçen günde sayın başkanımızın gayretleriyle daha da iye ye gidiyor" dedi. Son günler de artan terör olaylarına da değinen Akdağ, "Ülkemizde güzel ve hayırlı işler yapılırken bir yandan da terör belasıyla uğraşıyoruz. Bir yandan PKK bir yandan DAEŞ. Hem Diyarbakır'da hem de Sultanahmet'te sivillere yönelik terör eylemleri yapıyorlar. Polis ailelerinin yaşadığı lojmanlara yapılan saldırıda 5 aylık bir bebeğin katledilmesi, bir polis kardeşimizin şehit edilmesini görmeyen sözde akademisyenlerin adeta teröre destek verdiği açıklamalara mutlaka gereken cevap verilecektir. Milletimizin sağduyusu ve devletimizin gücüyle iradeli hükümetimizle her şeyin üstesinden geleceğiz inşallah " diye konuştu.

Palandöken Belediyesinin çalışma programı kapsamın da bir brifing sunumu yapan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise," Palandöken İlçemiz de Kentsel Dönüşüm projesi çalışmamız Harput Mahallesi vardı. Bu mahallede çalışmalarımızın ilk etabını tamamladık. İkinci etap çalışmalarımız sürüyor. Palandöken Belediyemizin çalışma programı kapsamın da ön çalışma olarak nitelendirdiğimiz Yenişehir semtini kapsayan bir kentsel yenileme projesi üzere de Büyükşehir Belediyemizle bir çalışma içerisindeyiz. Yeni Hizmet Binamızın inşaatı devam ediyor. İnşaat sezonu açılır açılmaz yine projesi tamamlanan İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası, Nikah Sarayı gibi 2016 yılı projelerimize start vereceğiz. Diğer belediyemizin tüm rutin hizmetleri aksamadan devam ederken belediyemize mahalle olarak bağlanan tüm köy mahallelerimizin sokaklarını kilit taş çalışmalarını tamamladık. Şehir merkezin de asfaltlama çalışmalarımızın oranı yüzde 95'lere çıkardık. Belediye olarak tüm Projelerine kaynağını oluşturan borçsuz bir belediyede hizmetlerimizi halka yönelik sürdürüyoruz" dedi.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Ak Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu,parti il yönetimi ve Belediye Başkan Yardımcıları ile diğer yetkililerin katıldığı ziyaret samimi bir ortamda geçti.

Akdağ, Palandöken Belediyesini Ziyaret Etti….

Akdağ, Palandöken Belediyesini Ziyaret Etti….

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim