• BIST 9068.33
  • Altın 2324.893
  • Dolar 32.3725
  • Euro 34.9755
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Akçay'dan taraftara sitem

Trabzonspor Teknik Direktörü Akçay, "Seyircimize şunu hatırlatmak istiyoruz; bir takımı tutmak onu iyi günde hatırlamak değildir, kötü günlerde de koluna girip onu ayağa kaldırmaktır" dedi.
Spor Toto Süper Lig'de son 3 maçını kazanan Trabzonspor'da taraftar ilgisizliği teknik heyeti ve futbolcuları üzdü.
 
UEFA Avrupa Ligi J Grubu ikinci maçında 3 Ekim Perşembe sahasında İtalya'nın Lazio takımıyla karşılaşacak olan bordo-mavililer, bu maçta taraftar desteğini arkasında hissetmek istiyor.
 
Teknik direktör Mustafa Akçay, taraftarların her zaman yanlarında olması gerektiğini belirterek, "Bizim seyircimiz seviyesi ve heyecanı çok yüksek maçları hatırlıyor. Onlarla büyümüş seyircimize şunu hatırlatmak istiyoruz; bir takımı tutmak, desteklemek onu iyi günde hatırlamak değildir. Kötü günlerde de koluna girip onu ayağa kaldırmaktır" dedi.
 
Zaman içinde istedikleri oyunu ortaya koyduklarında yeniden taraftarlarını yanlarında göreceklerini düşündüklerini ifade eden Akçay, "Onlar da bizimle bulaşacaklar.Torku Konyaspor maçı hem pazar günü hem de gündüz vaktiydi, hava güzeldi ve taraftarlarımız belki de günü aileleriyle geçirmek istediler. Bu da yadırganacak bir şey değil. Çünkü aile her şeyden önemlidir” diye konuştu.
 
Torku Konyaspor maçında takımının galibiyet gollerini atan savunma oyuncusu Mustafa Yumlu ise  perşembe günü Lazio ile çok önemli bir maç yapacaklarını kaydederek, "Ben taraftarlarımıza seslenmek istiyorum. Lazio ile tarihi öneme sahip bir maç oynayacağız. İnşallah stadı doldururlar ve skor ne olursa olsun bizi desteklerler. Kendilerine iyi bir galibiyet armağan etmek istiyoruz. Biz iyi sonuçlar aldıkça onlar da tribünleri dolduracaktır. Sanırım oynadığımız futboldan dolayı bir kırgınlıkları var ancak inşallah aşacağız bu durumu" ifadelerini kullandı.
 
Futbolculara izin 
 
Trabzonspor'da Torku Konyaspor galibiyetinin ardından futbolcular bugünü izinli olarak geçirecek. Trabzonspor, Lazio maçı hazırlıklarına yarın 17.00'de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla başlayacak.
 
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim